problem sms

• 3 Odpowiedzi
  • 912 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline piotrkovski

• 694
  • Sprzęt: nokia n łosiem
problem sms
« dnia: Luty 08, 2009, 23:02:43 »
Jak w temacie co jakiś czas raz na 2-3tyg zdarza mi się że mio odbija i nie odbiera sms ani nie wysyła choć dzwonić się da ktoś zna rozwiązanie SR nie pomaga a HR narazie wolałbym uniknąć. Sms dochodzą zawsze w takich momentach z opóźnieniem 1 dniowym...

Mój rom to elMInStER.WM6.1-PLK-21109.UC.M2D
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2009, 12:26:09 wysłana przez piotrkovski »
Racja jest jak d**a, każdy ma swoją.

Odp: problem sms
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 09, 2009, 12:54:43 »
Jak w temacie co jakiś czas raz na 2-3tyg zdarza mi się że mio odbija i nie odbiera sms ani nie wysyła choć dzwonić się da ktoś zna rozwiązanie SR nie pomaga a HR narazie wolałbym uniknąć. Sms dochodzą zawsze w takich momentach z opóźnieniem 1 dniowym...

Mój rom to elMInStER.WM6.1-PLK-21109.UC.M2D

Masz w orange? Czasem w tej sieci się dzieją takie cuda , wiem z doświadczenia:)

*

Offline piotrkovski

• 694
  • Sprzęt: nokia n łosiem
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 09, 2009, 13:01:40 »
Ano orangutan :D. a przypomniało mi się że osoba która do mnie wysyłała sms dostawała raport że doleciał do mnie jednak u mnie go nie było w skrzynce tylko po paru godzinach przychodził... ale może to tylko sieć a nie sprzęcik
Racja jest jak d**a, każdy ma swoją.

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 09, 2009, 13:07:36 »
Miałem  ten sam problem w orange . I wykluczam wadę sprzętową bo problem występuje w 3 rożnych modelach...
W innych sieciach jest OK. A co do raportu to nigdy nie sprawdzałem czy takowy był dostarczany ....