Nowy ROM do Mio A701

• 2 Odpowiedzi
  • 1603 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jack767

• *
  • 53
    • sat-elita.info
  • Sprzęt: MIO A701 , LARK 50.1 , N95 8GB
Nowy ROM do Mio A701
« dnia: Lipiec 03, 2007, 22:26:16 »
Firma Mio Technology, udostępniła najnowszy ROM (R65) do Mio A701 do samodzielnej instalacji . Można go znaleźć min. w dziale Download na witrynie MIO ,wersja ROM dla MIO A701, przeznaczona dla urządzeń z wersją ROM R45 lub R46.

http://www.mio.com.pl/download.php?fr=a701
I z związku tym mam pytanie co ten ROM wnosi nowego , istotnego dla A701  i czy po zmianie dalej będzie
można się posługiwać językiem polskim , a zadaję te pytania bo jestem nowym użytkownikiem w/w sprzętu
a uczyłem się j.rosyjskiego i to 25 lat do tyłu  ;D .
Dzięki za wszystkie wyjaśnienia .
#####################################################
Jeżeli już zamieniłeś siekierkę na kijek , udawaj, że to czarodziejska różdżka.

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: Nowy ROM do Mio A701
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 03, 2007, 22:29:58 »
Wiesz... R65 to staroć... On już ma życie liczone w miesiącach i wszyscy użytkownicy A701 o tym wiedzą. Wielu już spróbowało i wielu (jak ja, np.) zaraz przerzuciło się (też kilka miesięcy temu) na ostatni custom ROM - OKI R024.

Odp: Nowy ROM do Mio A701
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 10, 2007, 13:35:17 »
Firma Mio Technology, udostępniła najnowszy ROM (R65) do Mio A701 do samodzielnej instalacji . Można go znaleźć min. w dziale Download na witrynie MIO ,wersja ROM dla MIO A701, przeznaczona dla urządzeń z wersją ROM R45 lub R46.

http://www.mio.com.pl/download.php?fr=a701
I z związku tym mam pytanie co ten ROM wnosi nowego , istotnego dla A701  i czy po zmianie dalej będzie
można się posługiwać językiem polskim , a zadaję te pytania bo jestem nowym użytkownikiem w/w sprzętu
a uczyłem się j.rosyjskiego i to 25 lat do tyłu  ;D .
Dzięki za wszystkie wyjaśnienia .

Nowego wnosi niewiele - raczej poprawia błędy (i to nie wszystkie). Jeśli spolszczenie masz wgrane w ROM,
(i nie dostałeś CD z Interwrite przy zakupie A701) to po po zmianie go nie będzie.