Zrobilem wszystko tak jak pisze w poradniku na stronce, odczytalem port szeregowy w aplikacji od BT, zaznaczylem ten port w AS i lipa, przy wyszukiwaniu kompa na moim A701 nadal pokazuje jedyna usluge czyli Serial Port zamiast Active Sync.
Wczoraj przez chwile dzialalo, nawet uruchomilem na MIO radyjko internetowe przez BT, ale potem cos naklikalem, chyba dalem w programie aby polaczenie szeregowe na COM4 bylo bezpieczne i wtedy zgaslo na amen. Odznaczale, reinstalowalem i nic. ActiveSynca mam w wersji 4.5 moze to jego wina?
Na 100% mam wszystko dobrze robione krok po kroku, od zera - instalacja softu BT (nic nie parowałem), potem odczytuje port, potem wybieram ten port w AS i paruje poprzez PDA, wyskakuje czy chce zaakceptowac urzadzenie daje ok, wpisuje haslo i dalej wyskakuje Serial Port. Tak jak pisalem z kompem i PDA na pewno jest wszystko dobrze gdyz wczoraj dzialalo, ale cos przypadkiem kliknalem i przestalo dzialac, 3 gdziny nad tym siedzialem i nic nie wymyslilem... Nawet jak sparuje urzadzenie spod PC (program wykrywa uslugi dostepne na PDA) i mimo ze jedna z uslug to ActiveSync i daje zeby ja dodalo to ona sie nie pojawia...
Ktos ma jakis pomysl?