mio a701 pytanie o kupno

• 5 Odpowiedzi
  • 734 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mio a701 pytanie o kupno
« dnia: Sierpień 07, 2007, 19:22:58 »
witam mam pytamie odnosnie mio a701.chcę sie zapytac czy juz jes mio z softem w j.polskim i ja sie zrobi twardy reset to jezyk polski nie znika bo czytałem ze znika?jak to sprawdzic i  i gdzie najlepiej kupic taki?  B)

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: mio a701 pytanie o kupno
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 07, 2007, 21:37:56 »
Nie ma żadnego PDA "z polskim softem". Spolszczone WM to tylko "normalny" windows + nakładki spalszczające. Niektóre się doinstalowywuje, natomiast niektóre są już "zaszyte" w ROM przez producenta.

*

Offline Barnejek

• 341
  • Sprzęt: Mio A701
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 07, 2007, 22:04:59 »
Poza tym spolszczenie syfi... Te kilka słów po ang, każdy jest w stanie zrozumieć...Dodatkowo po czasie WM5 się obsługuje pamięciowo, nawet nie czytając  :wink:

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 10, 2007, 08:41:56 »
witam mam pytamie odnosnie mio a701.chcę sie zapytac czy juz jes mio z softem w j.polskim i ja sie zrobi twardy reset to jezyk polski nie znika bo czytałem ze znika?jak to sprawdzic i  i gdzie najlepiej kupic taki?  B)

mam a 701 od miesiaca, spolszczenie wgrane jest w ROM. po HR znika wszyskto ale wybierasz sobie jezyk polski i laduje sie wszystko po polsku

ja kupilem w Agito.pl tani i szybko no i pewnie.

*

Offline poli

• 16
  • młody prawnik-urzędas państwowy
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 10, 2007, 10:35:43 »
Ja kupiłęm w voxanie(ale  nie  wysyłkowo tylko normalni w salonie) i przez 2 miechy miałem zainstalowany interwrite- masakra. Sam wm5 jest na tyle prosty w użytkowaniu, że nie potrzeba jest język polski. Teraz mam od miesiąca czysty rom bez polaka i sprzęt nie do poznania szybciej działa nie wiesza się i co ważniejesz dłużej działą na baterii(moje subiektywne  odczucie)
pozdrawiam POLI

*

Offline Barnejek

• 341
  • Sprzęt: Mio A701
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 10, 2007, 10:49:16 »
Ja kupiłem na mio.pl  i miałem PL zaszyty w ROMie, po HR wybierałem polski i było... Ale od kiedy mam OKI R024 to mam ang i jestem happy....