mio a701 podkrecanie

• 8 Odpowiedzi
  • 1357 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mio a701 podkrecanie
« dnia: Sierpień 31, 2006, 00:14:27 »
czy jest na ten model jakis program do podkrecania procka podgladu itp jak to ma miejscie w programie packet hack master
wlasnie zainstalowalem ten program lecz nic z podkrecania procka tam nie widac moze dla tego ze to trial ? prosze o pare slow rozjasnienia
pozdr

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 31, 2006, 16:09:30 »
A po co chcesz kręcić procek? Masz rzeczywiście takie obciążenie, czy tylko tak, dla hobby? Pytam nie bez Kozery, bo sam lubię się czasem pobawić w kręcenie, ale trochę też się zastanawiam nad sensem robienia tego w A701. Jak na pocketa z telefonem jest dość szybki (zwłaszcza z nowym ROMem), nie wiem czy wykorzystam większą szybkość...

mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 31, 2006, 18:30:37 »
Pytam tylko ze wzglegow jak narazie czysto nawykowych he ze tak powiem mam mentalnosc do cna wszystko testowac do jego mozliwosc a krecenie procka i testowanie wydajnosci oraz stabilnosci jest dla mnie jakby hobbistyczne
.......................
mam pytanie przy okazji pracuje na r54 od jakiegos czasu moze 2 dni zaczelo mi totalnie mio sciervic rozlanczanie rozmow zawieszanie sie przy tel i wszystko co z tym zwiazane oraz przy roznych aplikacjach grach itp no krew zalewala i tu zaznaczam ze mam spolszczenie lecz jeszcze nie wykupione ! czy jest mozliwosc ze od tego tak mi spowalnia badz zawiesza .Musialem twardo zresetowac i od nowa wszystko powgrywac ale spolszczenia juz nie dogrywalem i zauwazylem widoczna zmiane pracy mio szybkosc czystosc w suchawce czyszcze rozmowy brak wieszania caly dzien uzytkowania mio !!!! chodzi jakby w samochodzie przyczepke odczepil czy to mozliwe ze spolszczenie tak moze wysypytac ten telefonik

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 31, 2006, 19:04:50 »
Tak jest - spolszczenia różne różne rzeczy robią. Ja po którymś z kolei HR już nie instalowałem, nie potrzebuję - problemy się skończyły.

mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 31, 2006, 21:11:18 »
Moim zdaniem to nie wiena spolszczenia tylko niestabilnego ROM'u. Jednak. Nie mam i nie miałem spolszczenia i na r45 telefon nigdy mi sie nie zwieszal, a teraz tak srednio raz na dwa, trzy dni. Czasami sprzet dalej dziala, moge uruchamiaqc inne programy, ale nie skorzystam juz z telefonu dopóki nie zrobie softresetu. Problem nie jest odosobniony i szeroko opisywany na fourpages, lekarstwo ... podobno kończone są prace nad nowym ROM'em, któy ma być wolny od tych problemów wieku dziecięcego.

pozdr.
raven5826

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 31, 2006, 22:11:25 »
To ciekawe, bo u mnie na R54.3... nie ma żadnych problemów, a soft reset robię sobie "dla higieny" raz na 3-4 dni. Na R45 raz dziennie czasem było mało...

mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 31, 2006, 22:53:57 »
witam
zapomnialem sie spytac waznej rzeczy ktora mnie ciekawi mianowicie
po zdjeciu tylnej klapki przyslaniajaca baterie w prawym gornym rogu przy koncu bateri jest odkryty taki maly potencjometr
pytanko od czego on jest  po co jest tak odkryty co nim sie podkreca ?
prosze o odpowiedz
pozdr

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 01, 2006, 08:45:52 »
Ale z Ciebie maniak  :D  Ja dopiero po Twoim poście zauważyłem to maleństwo. Powiedzmy tak... jak przekręcisz w którąś stronę i Ci przyspieszy, a się nie spali to OK. Inne objawy (w szczególności dymek, zgrzyt, gwałtowna reakcja egzoenergetyczna itp.) mogą oznaczać pecha  ]:>  ]:>  ]:>

A poważnie, to nie mam zielonego pojęcia do czego toto służy i co to jest. Jak się dowiesz -daj znać.

Odp: mio a701 podkrecanie
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 07, 2009, 22:03:26 »
Ja jak tym krecilem to zaczal mi migac ekran, cos wspolnego z odswiezaniem:P