Odnosnie braku mozliwosci wybrania nr wew. przy polskiej lokalizacji - przu uzywaniu ROM 65PL (ktory ma zaszyta polska lokalizacje ) mozna bez problemu wybierac nr wewnetrzne - sam tego romu w tej chwili uzywam i nie ma z tym zadnych problemow - klawiatura jest dostepna po wybraniu numeru i polączeniu sie.
Pozdro
...to cieszę się że ktoś w końcu unął tego babola z softu...wcześniejsze ROMy z łatką PL miał takie klimaty (np. łatka spalszczająca IW) 
65 dziala stabilnie, nie mogę narzekać. Zawieszanie się kółka joya występowało w pierwszych modelach. Trzeba było poczytac komentarze pod recenzją w pdaclub.pl
Co do ceny - swój kupiłem (o ile dobrze pamiętam, jak ten czas leci) w maju 2007, gdy ceny spadły poniżej 1,2 tys

.
Akumulator trzyma od kilku godzin (działający nonstop telefon i wyświetlacz, albo nonstop GPS i wyświetlacz), do kilku dni (u mnie rekord: 7 dni).
Klawiatura jak w każdym WM konfigurowalna, ja np. używam takiej, która umożliwia mi nawet pisanie paluchem po tym małym ekraniku (bez rysika). Dostępna tutaj:
http://pocketcm.com Pismo odręczne? Są ludziska, którzy tego używają, ale... Ja nie.
Karta pamięci: 4GB. Ważne, żeby był to standard SD, bo nowego standardu kart czytnik zainstalowany w A701 nie obsługuje.
Dopisek: A jednak potrafi obsłużyć karty SDHC!!! Potrzebny jest do tego sterownik i na pewno obsługuje 4GB karty SDHC. Czy obsłuży 8GB tego nikt nie może potwierdzić, bo nikt z testujących nie dysponował taką dużą kartą. A szkoda...