Balnce w MIO a701 ??

• 4 Odpowiedzi
  • 767 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
Balnce w MIO a701 ??
« dnia: Lipiec 16, 2007, 23:08:36 »
działa wam ustawienie balansu w a701 ? z racji ze seryjne słuchawki sa krowiaste i lipne postanowiłem coś w tym temacie zakombinować. Z racji dobrych doświadczeń z zestawem słuchawkowym od w810 kupiłem słuchawki od tego telefonu. Po szybkich zabawach z lutownica udalo mi sie sprawnie zamienić słuchawki w standardowym zestawie MIO a 701 - teraz muza jest naprawde dobra!
jednak niezłego zdziwienia doznałem gdy w programie pocket music 4.3.4 bawiłem sie balansem a w odsłuchu nic sie nie zmianialo - tak sie zdenerwowałem ze przelutowalem seryjne słuchawki spowrotem - a tam tez nic :)) wiec wróciłem do HPM-70 :)
a jak jest u was????????

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
Odp: Balnce w MIO a701 ??
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 17, 2007, 22:27:55 »
działa wam ustawienie balansu w a701 ? z racji ze seryjne słuchawki sa krowiaste i lipne postanowiłem coś w tym temacie zakombinować. Z racji dobrych doświadczeń z zestawem słuchawkowym od w810 kupiłem słuchawki od tego telefonu. Po szybkich zabawach z lutownica udalo mi sie sprawnie zamienić słuchawki w standardowym zestawie MIO a 701 - teraz muza jest naprawde dobra!
jednak niezłego zdziwienia doznałem gdy w programie pocket music 4.3.4 bawiłem sie balansem a w odsłuchu nic sie nie zmianialo - tak sie zdenerwowałem ze przelutowalem seryjne słuchawki spowrotem - a tam tez nic :)) wiec wróciłem do HPM-70 :)
a jak jest u was????????

co nikt nie sprawdził ??????/// no panowie litości :))

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 18, 2007, 08:45:43 »
A po co to komu? :o OK, Ty lubisz się tym bawić, ale praktycznego zastosowania dla tej zabawy nie widzę. Przecież MIO to nie car audio, ani home audio. To PDA z GPS i GSM, nic więcej. ::)

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 18, 2007, 18:18:58 »
A po co to komu? :o OK, Ty lubisz się tym bawić, ale praktycznego zastosowania dla tej zabawy nie widzę. Przecież MIO to nie car audio, ani home audio. To PDA z GPS i GSM, nic więcej. ::)

nie nie lubię sie bawić. chciałem porostu sprawdzić czy dobrze przelutowalem słuchawki!

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 18, 2007, 19:03:22 »
Jawohl! A zabawa to nic złego - ja bardzo lubię ;)