Jakos widze ze 6nt go pierwszy obrazil nazywajac go glabem .
wiaderko - wrzuć w szukajkę "ravel" i poszukaj jego postów. Zobaczysz dlaczego tak napisałem, a nie inaczej. Wierz mi - długo go broniłem przed słusznym gniewem innych uzytkowników, zwalając jego teksty na specyficzne poczucie humoru, ale w końcu i mnie trafiło. Od tej pory go tępię bezlitośnie.
Jeżeli nie chce Ci się szukać (co zrozumiałe), powiem w skrócie, a wielu może potwierdzić - 90% postów sygnowanych przez niego brzmi: "MIO to gówno", z jednoznacznym odniesieniem negatywnym do inteligencji kupujących ten sprzęt, bez żadnego odniesienia do praktyki. Stąd moja alergiczna reakcja - ja już nawet dokładnie wiem kiedy, gdzie i co on napisze, więc czasem udaje mi sie go wystraszyć, a czasem niestety (jak tutaj) nie.
Napisane: Maj 23, 2007, 16:46:42
to niech kolega ravel choc raz zglosi do moderacji cos a nie nabija 1000 postow obrazajac innych lub jadac po mio
a kolega nt6 tez niech nie przesadza
Racja, przepraszam. Mea culpa - poniosła mnie alergia na jego teksty, zanim się pojawiły. Może nawet sprowokowałem te wypowiedź, za co wszystkich serdecznie z tego miejsca przepraszam.