Witam na forum.
To moj pierwszy post wiec przepraszam ze od razu o pomoc pytam - nie mam w zwyczaju od tego zaczynac.
Zakupilem niedawno MIO A701 - potrzebowalem telefonu i gps w jednym stad padlo na to urzadzenie.
Wszystko dziala super i jestem bardzo zadowolony, ale..
Niedawno ustawilem sobie budzik..
Budzik o ustalonej godzinie zadzwonil, dioda pomaranczowa zaczela migac, ale nie pojawilo sie zadne "notification" w tej sprawie.. No i budzik dzwoni, a ja nie mam jak go wylaczyc.
Zresetowalem urzadzenie - po wlaczeniu budzik od razu dzwoni.. Wylaczylem i wlaczylem - to samo.
Mysle moze wywolac jakies notification - puscilem sygnal z drugiego. Pojawilo sie - po kliknieciu na notification o missed call przestala calkiem migac dioda. Ale co jakis czas budzik wciaz dzwonil. Wylaczylem dzwonienie w systemie - po wlaczeniu z powrotem budzik juz nie dzwonil..
Ale teraz jak tylko wylacze urzadzenie, to znowu musze przechodzic przez to samo, bo ten

budzik wciaz dzwoni..
Co moge z tym zrobic? Jak mozna to naprawic?? To moje pierwsze tego typu urzadzenie wiec po prostu sie nie znam. Przejrzalem forum ale nie znalazlem nic co by mi w tym temacie pomoglo.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam.