Jak wykonać downgrade romu w A701?

• 2 Odpowiedzi
  • 958 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kangur_kolczasty

• *
  • 64
  • Sprzęt: MIO A701
Jak wykonać downgrade romu w A701?
« dnia: Marzec 13, 2007, 22:50:42 »
I zainstalowałem R024 OKI, chodzi super. Ale moje mio ma inny problem, natury technicznej i muszę odesłać go do serwisu. Chcę wrócić do R65, mam Downgrade Enablera, ale potrzebuję romu R65 i pomocy jak zrobić downgrade. Na www.miousers.co.uk nie mogę za cholerę znaleźć opisu jak zrobić downgrade. Może ktoś z Was już przerabiał ten temat?  :worried:

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Re: Jak wykonać downgrade romu w A701?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2007, 15:11:22 »
Cytat: "kangur_kolczasty"
I zainstalowałem R024 OKI, chodzi super. Ale moje mio ma inny problem, natury technicznej i muszę odesłać go do serwisu. Chcę wrócić do R65, mam Downgrade Enablera, ale potrzebuję romu R65 i pomocy jak zrobić downgrade. Na www.miousers.co.uk nie mogę za cholerę znaleźć opisu jak zrobić downgrade. Może ktoś z Was już przerabiał ten temat?  :worried:

Nie przerabiałem tematu, ale na 100% jest na miousers instrukcja. I to w przyklejonych: "how to dump and restore...". Poza tym przecież downgrade do R65 możesz zrobić tradycyjną metoda MITACa. Traktuj to tak samo jak upgrade.

*

Offline kangur_kolczasty

• *
  • 64
  • Sprzęt: MIO A701
Re: Jak wykonać downgrade romu w A701?
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2007, 21:23:58 »
Cytat: "6nt"
Poza tym przecież downgrade do R65 możesz zrobić tradycyjną metoda MITACa. Traktuj to tak samo jak upgrade.

Masz rację, spokojnie wróciłem do R65 w tradycyjny sposób. Do R64 też się da. Pozdrawiam.