Manila 2d Instalacja skórek i zegarków jak

• 5 Odpowiedzi
  • 1991 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Manila 2d Instalacja skórek i zegarków jak
« dnia: Styczeń 20, 2009, 13:00:58 »
Witam. Bawię się Manilą 2d ale niestety nie mam zielonego pojęcia jak zrobić aktualizację skórek i zegarka. Jak wgrywam u siebie za pomocą customizera ale niestety po tej operacji pojawia się na ekranie wpis "wskazanie uruchamia TFlo" i po kliknięciu i tak się nic nie dzieje...Może coś nie tak robię a instrukcji wgrywania (szczególnie zegarów) nie znalazłem nigdzie :(

Poniżej znalazłem stronki do pobrania z tematami i zegarami do manili

http://ppckitchen.org/forums/showthread.php?t=294

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2009, 14:04:41 wysłana przez mpn105 »

*

Offline kolsek345

• 325
  • Sprzęt: SGS 3  16 GB
Odp: Manila 2d Instalacja skórek i zegarków jak
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 20, 2009, 14:25:45 »
Ja uzywam pliku M2DC_v0.27.232.cab w wersji angielskiej i bez problemu zmieniam skorki w romach M2D od Elmiego.Pozdro

*

Offline piotrkovski

• 694
  • Sprzęt: nokia n łosiem
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 20, 2009, 16:35:16 »
Też używałem tego ale miałem problem z usuwaniem zegarków po usunięciu analogowego to cyfrowy sie przesówał całkiem w lewo i nachodziły na siebie liczby hr zmiany romu nie pomogły... Ty masz z tym problem czy bez problemów ci wszystko chodzi??
Racja jest jak d**a, każdy ma swoją.

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 21, 2009, 07:45:27 »
Mnie nie poszła zmiana zegarka takiego instalowanego (cab). Wtedy mi się pojawił w/w w moim poście pierwszym problem...Zmiana skórki na HTC razem z zegarkiem "Made by PKP" działa... ale takie wykręcone zegarki już nie chcą chodzić prawidłowo..

Może ktoś (kto ma wiedzę i czas) mógłby zrobić opis do konfiga manili razem ze zrzutami i opisem funkcji ??

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 22, 2009, 09:29:37 »
A może ktoś słyszał albo wie jak zainstalować MANILE3D na naszych cudakach  i czy wogule będzie działać ??

*

Offline Chojniczanin

• 43
  • Sprzęt: Artemis
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 24, 2009, 21:33:05 »
A może ktoś słyszał albo wie jak zainstalować MANILE3D na naszych cudakach  i czy wogule będzie działać ??
Nie wiem, czy jest potrzeba instalowania zamulacza, który wygląda prawie identycznie jak manila 2d.
Poszukaj instalki na xda-developers.com. Nie pamiętam w jakim dziale, ale chyba widziałem wersję all-devices.
Ubuntu 9.10 64bit@Acer Aspire 7540
HTC Artemis (Trup)