klawiatura do mio a701

• 4 Odpowiedzi
  • 869 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kudos

• 10
  • Sprzęt: MIO A701
klawiatura do mio a701
« dnia: Kwiecień 06, 2008, 09:50:54 »
czy ta klawiatura http://allegro.pl/item336688186_n95_klawiatura_bezprzewodowa_bluetooth_igo.html bedzie dzialac z mio a701 , na oficjalnej stronie producenta nie ma w ogole mio na liscie kompatybilnosci www.mobilityelectronics.com/support/Drivers.asp , jednak sa obslugiwane nawet telefony z symbianem , wiec nie chce mi sie wierzyc zeby nie dzialalo z mio , prosze o pomoc jakies informacje na ten temat bo nie chce kupowac w ciemno . Pozdrawiam

Odp: klawiatura do mio a701
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 10, 2008, 22:06:54 »
jak sprawdzisz czy działa to napisz koniecznie   B)

*

Offline kudos

• 10
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 13, 2008, 22:41:05 »
wlasnie nie chce kupowac w ciemno , moze ktos wie cos na temat kompatybilnosci tych urzadzen ?  Moze ktos bedzie mial checi napisac maila do producenta tej klawiaturki z zapytaniem czy to bedzie wspolpracowac razem , ja niestety nie umie na tyle po angielsku zeby tam napisac . Bede wdzieczny za pomoc

*

Offline kieper

• *
  • 64
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 13, 2008, 23:11:26 »
Myślę że będzie działać. Jest kompatybilna z Windows Mobile więc nic więcej już nie potrzeba (a modeli na WM i smartphonów jest tyle, że ........). Ja bym kupil (gdyby byla mi potrzebna :) )

*

Offline prozor

• 1089
  • Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
  • Sprzęt: ZTE Blade
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 22, 2008, 23:53:36 »
Działać to na pewno będzie. Wystarczy poczytać sobie instrukcję do dowolnego PDA WM5 BT (sprawdziłem Asusa...). Jednak na 99% o polskich znaczkach możesz zapomnieć (strona 23 instrukcji, polskich znaków diakrytycznych nie ma nawet przy najbardziej palce wyginających kombinacjach klawiszy, no chyba, że przerobisz sterownik ;) ). Jeśli Ci to nie przeszkadza, to decyduj i faktycznie - testuj ;).
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2008, 23:55:35 wysłana przez prozor »
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to: http://rtfm.killfile.pl/