Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Mitac / Mio
klawiatura do mio a701
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
klawiatura do mio a701
4 Odpowiedzi
869 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kudos
10
Sprzęt: MIO A701
klawiatura do mio a701
«
dnia:
Kwiecień 06, 2008, 09:50:54 »
czy ta klawiatura
http://allegro.pl/item336688186_n95_klawiatura_bezprzewodowa_bluetooth_igo.html
bedzie dzialac z mio a701 , na oficjalnej stronie producenta nie ma w ogole mio na liscie kompatybilnosci
www.mobilityelectronics.com/support/Drivers.asp
, jednak sa obslugiwane nawet telefony z symbianem , wiec nie chce mi sie wierzyc zeby nie dzialalo z mio , prosze o pomoc jakies informacje na ten temat bo nie chce kupowac w ciemno . Pozdrawiam
pasieczkin
73
Odp: klawiatura do mio a701
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 10, 2008, 22:06:54 »
jak sprawdzisz czy działa to napisz koniecznie
kudos
10
Sprzęt: MIO A701
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 13, 2008, 22:41:05 »
wlasnie nie chce kupowac w ciemno , moze ktos wie cos na temat kompatybilnosci tych urzadzen ? Moze ktos bedzie mial checi napisac maila do producenta tej klawiaturki z zapytaniem czy to bedzie wspolpracowac razem , ja niestety nie umie na tyle po angielsku zeby tam napisac . Bede wdzieczny za pomoc
kieper
64
«
Odpowiedź #3 dnia:
Kwiecień 13, 2008, 23:11:26 »
Myślę że będzie działać. Jest kompatybilna z Windows Mobile więc nic więcej już nie potrzeba (a modeli na WM i smartphonów jest tyle, że ........). Ja bym kupil (gdyby byla mi potrzebna
)
prozor
1089
Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
Sprzęt: ZTE Blade
«
Odpowiedź #4 dnia:
Kwiecień 22, 2008, 23:53:36 »
Działać to na pewno będzie. Wystarczy poczytać sobie instrukcję do dowolnego PDA WM5 BT (sprawdziłem Asusa...). Jednak na 99% o polskich znaczkach możesz zapomnieć (strona 23 instrukcji, polskich znaków diakrytycznych nie ma nawet przy najbardziej palce wyginających kombinacjach klawiszy, no chyba, że przerobisz sterownik
). Jeśli Ci to nie przeszkadza, to decyduj i faktycznie - testuj
.
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2008, 23:55:35 wysłana przez prozor
»
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to:
http://rtfm.killfile.pl/
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »