Witam
jestem nowym użytkownikiem zarówno forum jak i urządzenia mio a701 mam go od kilku dni i ciesze sie bez liku z tego co jeszcze przedemna z tym sprzętem, jednak nie mam zbyt wiele czasu na zabawę ze sprzętem a zauważyłem jedną wadę i nie wiem czy to po prostu zakupiłem uszkodzony sprzęt czy moja niewiedza daje sie we znaki i nie wiem jak włączyć wibracje, próbowałem już w ustawieniach i na głośniczku gdzie można wybrać wł - wibr. - wył wybieram wibr i kiedy ktoś do mnie dzwoni to nie dzieje sie nic gdy wybieram wl jest tylko dzwonek a w ustawieniach => telefon gdzie mamy możliwość wybrania dźwięk dzwonka - dzwonek narastajacy - pojedynczy - wibracja - wibracja i dzwonek - wibracja potem dzwonek - brak wybieram wszystkie z wibracja i kiedy dzwoni telefon to wibracji nie ma. może są jeszcze jakieś inne ustawienia. Proszę o pomoc bo bardzo zależy mi na wibracjach.
Dane o ROMie i moim mio:
wersja ROM: A 701
wersja OS : Pocket PC
profil : Mio Technology Limited
Jeśli potrzebne beda informacje dalsze tzn: unikalne BT MAC Wersja RF to proszę dać znać to dopiszę.
Poprzedni właściciel twierdzi ze wibracje dzialaly cały czas.
Proszę jeszcze o radę na temat jaką baterię kupić do mojego mio bo ta która jest w tym egzemplarzu daje ucieche na marne kilka godzin pracy urządzenia i to głównie na czuwaniu gsm.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam