brak obrazu w filmie w programie tcpmp81, tylko dzwięk, MIO A701

• 2 Odpowiedzi
  • 1314 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kurcze chcialbym wreszcie zobaczyć na moim MIO A701 filmy w divixie, zainstalowalem ttego playera i niemam obrazu w filmie  :)  podczas instalacji pytal o jakieś kodeki, ze mu nie pasi, ale zgodzilem sie zainstalować, co sie dzieje  ::) pomóżcie, jestem jeszcze leszczem w PDA

ściągnałem kodeki Pocket Divx Encoder 0.3.96 , z 2006, nowszych nie znalazłem. komu dzialają filmy na WINDOWS MOBILE 5.0 a zwlaszcza na mio A701? pomóżcie, bo z tego co widze to wiekszość programów mi nie dziala, gg,pr. do pdf , przeglądarka zdjęć, komu co dziala bo mi nic niechce  :'( ???

edit:
pokompinowałem, na tcpmp81 zapodalem jakieś pluginy od versji 0.71 i ruszyło, mam obraz w filmach mpg i wvm. dzis przyjdzie karta 4GB SD to odpale jakiedoś divixa czy pujdzie. Panowie piszcie co wam chodzi na A701, a konkretnie co z programów uzytkowych, np. dp plików pdf, jakieś gg, oraz przede wszystkim filmy  i jeszcze raz filmy  ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2007, 09:41:07 wysłana przez szosiu »

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
Odp: brak obrazu w filmie w programie tcpmp81, tylko dzwięk, MIO A701
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 06, 2007, 00:02:30 »
zmniejsz jakosz wyswietlanego obrazu na low - mnie tak wtedy trybi i obraz sie pojawia!

Odp: brak obrazu w filmie w programie tcpmp81, tylko dzwięk, MIO A701
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 08, 2007, 00:49:53 »
Sam program za wiele nie da trzeba dograć divixy trzeba je sciągnąć i rzucic gdzie kolwiek.
U mnie działa ale nie pamiętam gdzie to można sciągnąć