Blueconnect w A701

• 3 Odpowiedzi
  • 742 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline eni4c

• 28
  • Mio A701
Blueconnect w A701
« dnia: Styczeń 24, 2008, 15:24:03 »
Witam,
Mam pytanie odnośnie oferty Blueconnect w Erze. Pytanie pewnie dal większości będzie banalne, ale ja nie bardzo się orientuje dlatego pytam, aby nie zrobić jakieiś głupoty. Mam abonament w Erze- czy jak aktywuje na mojej karcie usługę "Blueconnect w notebooku 39" to będę mógł normalnie korzystać z internetu płacąc 39 złotych miesięcznie i nie ponosząc didatkowych kosztów za kb ?
Z góry dzięki za odpowiedź :)

*

Offline woof

• 761
  • Sprzęt: różnie
Odp: Blueconnect w A701
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2008, 15:30:08 »
Witam,
Mam pytanie odnośnie oferty Blueconnect w Erze. Pytanie pewnie dal większości będzie banalne, ale ja nie bardzo się orientuje dlatego pytam, aby nie zrobić jakieiś głupoty. Mam abonament w Erze- czy jak aktywuje na mojej karcie usługę "Blueconnect w notebooku 39" to będę mógł normalnie korzystać z internetu płacąc 39 złotych miesięcznie i nie ponosząc didatkowych kosztów za kb ?
Z góry dzięki za odpowiedź :)

inaczej... kup sobie pakiet 500mb za 40zł(jakoś w tych okolicach) - a najlepiej to zadzwon do biura obslugi bo nie wiem czy masz abo firmowe czy prywatne - w biurze ci wszystko wyjasnia.

*

Offline eni4c

• 28
  • Mio A701
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2008, 00:38:46 »
Tak tylko, że kupując Blueconnect mam nieograniczony dostęp i nie muszę się martwić tym, czy przekroczyłem już 500mb, a cenowo wygląda podobnie. Chociaż i tak na a701 przekroczyć 500mb to sztuka :)

*

Offline woof

• 761
  • Sprzęt: różnie
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 25, 2008, 02:34:22 »
Tak tylko, że kupując Blueconnect mam nieograniczony dostęp i nie muszę się martwić tym, czy przekroczyłem już 500mb, a cenowo wygląda podobnie. Chociaż i tak na a701 przekroczyć 500mb to sztuka :)

czyli chesz kupic karte tylko do blueconectu?(nie chcesz z niej wykonywac polaczen) jezeli nie chcesz ograniczen to bedziesz musial bulic 99zł netto miesiecznie(podstawowy pakiet ma limit wlasnie na 500 mega)