Moje wrażenia po tygodniu:
1. Mniejszy i ładniejszy i zgrabniejszy od A701
2. Z telefonem nie ma żadnych problemów
3. Automapa 4.5.3 działa wzorcowo
4. Wydajność procesora mniejsza. Na A701 nie konwertowałem żadnych filmów ani teledysków do rozdzielczości 320x240. Np 3 minutowy teledysk (XVID rozdzielczość 640x480, bitrate około 900 kb/s) zajmujący 36 MB odtwarzał się bez problemów w TCPMP. Ten sam na A702 nie da się oglądać, trzeba konwertować. Bez zacinania się konwertuje w MediaCoder (XVID 2-pass, 320x240, bitrate obrazu 360 kb/s bitrate dźwięku 128. Chyba chodzi o to aby bitrate pliku avi w sumie dźwięku i obrazu(360 + 128) nie przekraczało 500 kb/s.
5. Na automapie 4.5.3 wytrzymała 4 godziny bez ładowania. A701 około godziny.
6. Karta 8 GB microSDHC Sandisk współpracuje z tym sprzętem bez problemów.
7. Przydatna klawiarura numeryczna, ale powinna też być wirtualna na ekranie (przyzwyczajenie z A701).
8. Wi-Fi współpracuje dobrze
9. EDGE też bez zarzutów
8. Brakuje mi coś jakby portfela z hasłem na dane aby sobie tam zapisać np. numery kart kredytowych, hasła do poczty itp
Podsumowując: Jak dla mnie po przesiadce z A701 wszystko jest dobrze oprócz tego procesora. Właściwie to daje się zauważyć jego mniejszą wydajnośc tylko na filmach (nie abym był maniakiem, ale czasami lubie sobie obejrzeć Alicia Keys - No one . To jest jak narazie jedyna wykryta wada. Jak coś zauważę jeszcze ciekawego to napisze. Teraz to zastanawiałbym sie nad Asus P750. Pozdrawiam forumowiczów.