A702 - pierwsze wrażenia :)

• 98 Odpowiedzi
  • 12060 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline AdIoS

• 19
  • Sprzęt: Mio DigiWalker A702
Odp: A702 - pierwsze wrażenia :)
« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 25, 2008, 14:32:36 »
mam pytanie, czy jest możliwość pisania sms-ów klawiszami? Numery telefonu wprowadza się bez problemu, jak przejść do wpisywania literek? Mam na myśli oczywiście Mio A702.

Jest taka możliwość wystarczy metode wprowadzania tekstu przestawić na ,,MioKeyboard" i można pisać jak na normalnym telefonie :]
,,Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka, choć co do Wszechświata to nie byłbym tak całkiem pewny."      -      Albert Einstein

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
« Odpowiedź #61 dnia: Styczeń 25, 2008, 16:32:57 »
Panowie wszystko to....... to bicie piany...co chcecie udowodnić że A702 jest najlepszy?Dla Was na pewno i niech tak zostanie...ale co to zmieni.. ze stodoły nie zrobicie szybowca z takim prockiem .... reszta jest w nim do przyjęcia...testy jak testy (podobnie ankiety przedwyborcze :grin:) można na ich podstawie wszystko udowodnić..ale to chyba pierwsze lekcje  z marketingu.. :smile:

Nikt nie udowadnia że A702 jest najlepsze - a zupełnie przeciętny nie wyróżniający się z tłumu. Chodzi o to żeby obalic twierdzenie że sprzęt jest beznadziejny bo taki nie jest!

*

Offline maniek1986

• 8
  • Sprzęt: A702 i jego gadzety, P910 figo fago Sandisk 64mb :)
« Odpowiedź #62 dnia: Styczeń 25, 2008, 17:29:30 »
-jak wzmocnic mikrofon, bo ci, z ktorymi rozmawiam bardzo mnie slaba slysza

Przy zakupie nowego A701 miałem to samo. Pomogła wymiana na inny egzemplarz.

Dostalem go 2 dni temu jako nagroda za dobre wyniki w pracy :) Przyjechal do mnie z Poznania :)

Sa jeszcze jakies inne pomysly ? Tak, zeby samemu mozna bylo cos zadzialac, no i co z ta rozdzielczoscia , czy da sie poprawic ten obraz ?

*

waldek_l44

« Odpowiedź #63 dnia: Styczeń 25, 2008, 18:03:31 »
mam pytanie, czy jest możliwość pisania sms-ów klawiszami? Numery telefonu wprowadza się bez problemu, jak przejść do wpisywania literek? Mam na myśli oczywiście Mio A702.

Jest taka możliwość wystarczy metode wprowadzania tekstu przestawić na ,,MioKeyboard" i można pisać jak na normalnym telefonie :] :D :D
Dzięki za podpowiedź, faktycznie działa  :D , patrzyłem na tą opcję, ale nie przyszło mi, że to jest to. Dziękuję za pomoc. Wczoraj zakupiłem Mio A702, pomimo, że mam Mio A701 i  nie żałuję, brak jakiegokolwiek opóźnienia przy odbieraniu połączenia, nie wiem jeszcze jak BT działa, dzisiaj zobaczę i oczywiście wgram dzisiaj AM 4.5 i Destinatora 6 i podzielę się wrażeniami. Potrzebuję tego sprzętu więcej jako telefon i troszkę mniej jako nawigacja i nie mam potrzeby wgrywać żadnych gier, oglądania filmów (od tego jest kino domowe) i dobra flaszeczka na stole. Dla mnie jako dużo wykonuję telefonów, ważna jest klawiaturka, super rzecz. Pozdrawiam

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 25, 2008, 18:03:55 »
Panowie wszystko to....... to bicie piany...co chcecie udowodnić że A702 jest najlepszy?Dla Was na pewno i niech tak zostanie...ale co to zmieni.. ze stodoły nie zrobicie szybowca z takim prockiem .... reszta jest w nim do przyjęcia...testy jak testy (podobnie ankiety przedwyborcze :grin:) można na ich podstawie wszystko udowodnić..ale to chyba pierwsze lekcje  z marketingu.. :smile:

Nikt nie udowadnia że A702 jest najlepsze - a zupełnie przeciętny nie wyróżniający się z tłumu. Chodzi o to żeby obalic twierdzenie że sprzęt jest beznadziejny bo taki nie jest!

Beznadziejny nie jest, absolutnie. W klasie "słaboprocesorowych" PDA z telefonem i GPS jest niezły. Beznadziejny ma tylko procesor.

*

Offline radoskur

• 1921
« Odpowiedź #65 dnia: Styczeń 25, 2008, 19:28:55 »
hehehehe - moim zdaniem przeciętny ten procesor też jest  :mrgreen:

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #66 dnia: Styczeń 25, 2008, 20:18:29 »
Owszem, zgodzę się z tezą, że procesor jest "przeciętny", jeżeli weźmiemy pejoratywne znaczenie "przeciętności", bo do średniej, sam przyznasz, trochę mu jednak brakuje. Wiesz, radoskur, nasze żale chyba nie wynikają z potępienia sprzętu jako takiego, a raczej jest to jęk zawodu. Ja osobiście biorę ten sprzęt w ciemno, pod warunkiem, że ma minimum 400, świetnie by było, gdyby miał 520 z A701-ki, a niemal ideałem by był z 624. W ciemno biorę i płacę 2 okrągłe koła. A tak... wybacz - przesiądę się na bank na HTC, niestety. Pewnie zasilę grono "kaiserowców"...

*

waldek_l44

« Odpowiedź #67 dnia: Styczeń 28, 2008, 22:34:32 »
jak wspomniałem mam Mio A702 od kilku dni, wrażenia ogólne pozytywne, brak opóźnienia przy odbieraniu połączeń telefonicznych, BT działa bez żadnych zastrzeżeń, brak "buczenia" w czasie rozmowy, nawigacja AM 4.5.3. działa bez zastrzeżeń, sygnał GPS łapie bez problemu, wyznaczanie trasy ok, wyznaczanie alternatywnej trasy po zjechaniu z trasy szybkie. Faktem jest, że urządzonko służy do rozmów telefonicznych i GPS, nie mam żadnych "wodotrysków" zainstalowanych, ale wrażenia mam  pozytywne.
Natomiast w Mio A701 zrywało łączność BT, buczenie (nie zawsze), opóźnienie rozmowy przy odbieraniu połączeń.
Nie żałuję decyzji o kupnie A702, tym bardziej, że ta klawiaturka pod ekranem to jest to. Wiem, że zaraz będą głosy: procesor słabszy itp., ale w tym (w moim przypadku) procesor w zupełności wystarczy, nie widzę różnicy w działaniu A701 i A702 a nawet działanie na korzyść A702.
Jeszcze jedno, WiFi działa super, Radio też. Jak coś więcej zauważę dam znać. Bateria 2 dni, lecz jechałem na baterii z włączoną AM.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2008, 22:38:58 wysłana przez waldek_l44 »

« Odpowiedź #68 dnia: Styczeń 29, 2008, 08:28:06 »
Ile jechałeś z tą automapą na baterii? 5 minut czy 10 ?

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #69 dnia: Styczeń 29, 2008, 08:40:38 »
jak wspomniałem mam Mio A702 od kilku dni, wrażenia ogólne pozytywne, brak opóźnienia przy odbieraniu połączeń telefonicznych, BT działa bez żadnych zastrzeżeń, brak "buczenia" w czasie rozmowy, nawigacja AM 4.5.3. działa bez zastrzeżeń, sygnał GPS łapie bez problemu, wyznaczanie trasy ok, wyznaczanie alternatywnej trasy po zjechaniu z trasy szybkie. Faktem jest, że urządzonko służy do rozmów telefonicznych i GPS, nie mam żadnych "wodotrysków" zainstalowanych, ale wrażenia mam  pozytywne.
Natomiast w Mio A701 zrywało łączność BT, buczenie (nie zawsze), opóźnienie rozmowy przy odbieraniu połączeń.
Nie żałuję decyzji o kupnie A702, tym bardziej, że ta klawiaturka pod ekranem to jest to. Wiem, że zaraz będą głosy: procesor słabszy itp., ale w tym (w moim przypadku) procesor w zupełności wystarczy, nie widzę różnicy w działaniu A701 i A702 a nawet działanie na korzyść A702.
Jeszcze jedno, WiFi działa super, Radio też. Jak coś więcej zauważę dam znać. Bateria 2 dni, lecz jechałem na baterii z włączoną AM.
Pozdrawiam

To jest opinia, na jaką czekałem. O to właśnie chodzi - A702 jest dla ludzi, którzy poszukują jedynie telefonu z GPS i to im wystarcza. Gadżeciarzom (jak ja) to zdecydowanie nie wystarczy, jednak grupa potencjalnych nabywców na 100% zapewni przyzwoitą sprzedaż tego MIO.  :)

*

waldek_l44

« Odpowiedź #70 dnia: Styczeń 29, 2008, 11:11:42 »
Ile jechałeś z tą automapą na baterii? 5 minut czy 10 ?
dokładnie jechałem 25 minut, ani minuty więcej ani mniej.  :mrgreen:

*

Offline heniek123

• 13
  • Sprzęt: ASUS P750
« Odpowiedź #71 dnia: Styczeń 29, 2008, 19:55:37 »
Witam.
Mam pytanie do użytkowników MIO A702 jak wygląda sytuacja z zasięgiem GSM. Pytam gdyż bardzo podoba mi się ten sprzęt i spełniał by moje wymagania tylko tu gdzie mieszkam mam raczej słaby sygnał GSM i stąd moje obawy. Miałem możliwość po testować A701 (orange, era) i zachowywał się tak jakby dziwnie tzn. sygnał w domu 2 kreski (telefon leży na biurku) za chwilę zero kresek - wyszukiwanie sieci (około 30 sekund)  znów dwie kreski. W odległości od nadajnika 500m 3 z 4 kresek zasięgu, czasami 4. Jeżeli tak jest też w A702 to niestety nie będzie on moim obiektem zainteresowania.
Proszę o odpowiedź \
Pozdrawiam

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #72 dnia: Styczeń 29, 2008, 20:03:41 »
Ciekawe... nigdy nie miałem takich odpałów, a mam A701 od początku, jak się ukazał (ok. 2 lata), cały czas ten sam egzemplarz, co rusz inny ROM. Miałem karty w sieci Era i PLUS (Orange nie, bo mam uczulenie na Tepsę ;) ). Może miałeś felerny egzemplarz. Cóż... małe, żółte, skośne rączki.... :E

*

Offline heniek123

• 13
« Odpowiedź #73 dnia: Styczeń 29, 2008, 20:16:42 »
Czy w MIO jest coś takiego jak radio rom ? Może to od tego zależy. Ja narazie jeszcze nie znam się na PDA ale bardzo mnie ciekawi możliwość połączenia 3 a nawet 4 w1.  MIO A702 ma wszystko co potrzebne tyko ten zasięg ?

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #74 dnia: Styczeń 29, 2008, 21:06:40 »
Czy w MIO jest coś takiego jak radio rom ? Może to od tego zależy. Ja narazie jeszcze nie znam się na PDA ale bardzo mnie ciekawi możliwość połączenia 3 a nawet 4 w1.  MIO A702 ma wszystko co potrzebne tyko ten zasięg ?

1. nie wiem co to jest radio ROM  :O
2. A702 ma jeden brak - brak porządnego procesora; to psuje obraz naprawdę fajnego sprzętu, jakim mógłby się stać

*

waldek_l44

« Odpowiedź #75 dnia: Styczeń 29, 2008, 21:31:56 »

2. A702 ma jeden brak - brak porządnego procesora; to psuje obraz naprawdę fajnego sprzętu, jakim mógłby się stać

Ad.1. Może chodzi o Mundu Radio? - działa fajnie, muzyczka gra gratis (jak jesteś w zasięgu WiFi)
Ad.2. Pomimo słabszego procesora, naprawdę sprzęt działa ok, mam porównanie, kilka dni temu sprzedałem Mio A701 i nie żałuję. Dzisiaj przez cały dzień bateria trzyma na full, pomimo normalnego używania (rozmów telefonicznych). W A701 bateria padała szybko, no po zmianie ROM-u w A701 czas działania baterii zdecydowanie się wydłużył.
Jak wcześniej wspomniałem nie ma opóźnień przy odbieraniu rozmów, BT działa bez zastrzeżeń, klawiaturka pod ekranem, AM 4.5.3 działa rewelacyjnie, nawet prysznic w łazience działa (oczywiście żartem mówiąc).  :D
Każdy z użytkowników oczekuje od sprzętu innych wymagań, jeszcze się taki nie urodził, co by drugiemu dogodził, więc cieszmy się z tego co mamy. To co pisze to są moje spostrzeżenia, nie każdy musi się z tym zgadzać, ale przypominam, że byłem posiadaczem Mio A701 i dla mnie Mio A702 jest wystarczającym i wygodniejszym sprzętem do codziennego użytku .Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Styczeń 29, 2008, 21:40:56 wysłana przez waldek_l44 »

*

Offline heniek123

• 13
« Odpowiedź #76 dnia: Styczeń 29, 2008, 22:53:58 »
waldek_I44  napisz mi co u Ciebie z zasięgiem gsm A702:
1) czy w centrum miasta masz zawsze 4 kreski zasięgu czy może skacze 3-4,
2) czy w sytuacji terenu mniej zurbanizowanego Twoje Mio zachowuje się jak opisałem parę postów wyżej (np. ma 2 kreski i za chwilę szuka sieci aby znów wskoczyć na dwie, lub np. jest 4 kreski i za chwilę spada na 1 lub zero)?
Jak możesz to poruwnaj zasięg do np. telefonu Nokii w tym samym miejscu.
Pozdrawiam

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #77 dnia: Styczeń 29, 2008, 23:12:07 »

Ad.1. Może chodzi o Mundu Radio? - działa fajnie, muzyczka gra gratis (jak jesteś w zasięgu WiFi)
Ad.2. Pomimo słabszego procesora, naprawdę sprzęt działa ok, mam porównanie, kilka dni temu sprzedałem Mio A701 i nie żałuję. Dzisiaj przez cały dzień bateria trzyma na full, pomimo normalnego używania (rozmów telefonicznych). W A701 bateria padała szybko, no po zmianie ROM-u w A701 czas działania baterii zdecydowanie się wydłużył.
Jak wcześniej wspomniałem nie ma opóźnień przy odbieraniu rozmów, BT działa bez zastrzeżeń, klawiaturka pod ekranem, AM 4.5.3 działa rewelacyjnie, nawet prysznic w łazience działa (oczywiście żartem mówiąc).  :D
Każdy z użytkowników oczekuje od sprzętu innych wymagań, jeszcze się taki nie urodził, co by drugiemu dogodził, więc cieszmy się z tego co mamy. To co pisze to są moje spostrzeżenia, nie każdy musi się z tym zgadzać, ale przypominam, że byłem posiadaczem Mio A701 i dla mnie Mio A702 jest wystarczającym i wygodniejszym sprzętem do codziennego użytku .Pozdrawiam

Słuszna racja. Każda opinia, z samej definicji, jest subiektywna. Moja osobista jest taka, że gdyby do A702 wrzucono procesor z A701, albo wręcz 624-kę, to kupuję go z miejsca (a jakby RAMu jeszcze dołożyli, to dopłacam kolejną kaskę, żeby go mieć na pewno). Pod wieloma względami ten sprzęt jest bardzo fajny, ale procesor już tylko "wystarczający niektórym". Szkoda mi tego, bo oswoiłem się już z MIO, a tak zmienię na inna markę (może HTC?). Mnie ten procesor nie wystarczy, ta wydajność dla mnie, gadżeciarza, jest wręcz obraźliwa ;) Umówmy się - 99,99% z nas, nawet jak do tego się nie przyznaje, kupuje te sprzęty co najmniej w dużej części z chęci posiadania supergadżetu, a wszyscy chyba by chcieli, żeby następny sprzęt był krokiem do przodu. A tu - mamy kilka objawów kroku w przód, po czym procesor... zdecydowanie w tył.

Szkoda, że Gloofishe są tak niedopracowane, bo już byłem bliski zastanawiania się nad zakupem X800. Dzięki testowi Jakuba uniknąłem jednak tego błędu. Dzięki Jakub. Teraz muszę poszperać po Forum, po różnych działach i znaleźć coś dla siebie - coś, co moją gadżeciarską gorączkę na chwilę ugasi... może na następne 2 lata?

*

Offline eni4c

• 28
  • Mio A701
« Odpowiedź #78 dnia: Styczeń 30, 2008, 02:46:53 »
@6nt
Nie wydaje mi się, że 99,9% posiadaczy PDA kupuje sprzęt dlatego, że jest to gadżet. Ja naprzykład kupiłem A701 ponieważ nie sprawdziło się dotychczasowe rozwiązanie- oddzielnie tel i tom tom, i noszenie dwóch urządzeń przy sobie gdy wychodziłem z samochodu i myślę, że właśnie gro osób korzystających z palmtopów z gps kupuje te urządonka z tych powodów- tylko, że takich ludzi nie uświadczysz na forum.

[..] jeszcze się taki nie urodził, co by drugiemu dogodził [..]

Taki co drugiemu dogodził to już się pewnie nie jeden urodził, ale taki co wszystkim to jeszcze nie :)

*

Offline AdIoS

• 19
  • Sprzęt: Mio DigiWalker A702
« Odpowiedź #79 dnia: Styczeń 30, 2008, 05:38:50 »
@waldek_l44: Zgadzam sie z tobą.

@heniek123: Używam GSM w A702 i zasięg mam cały czas, nawet w moim pokoju [w którym wszyscy moi znajomi narzekają na niski zasięg w swoich telefonach] mam 3-4 kreski [4 kreski - max]
,,Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka, choć co do Wszechświata to nie byłbym tak całkiem pewny."      -      Albert Einstein

« Odpowiedź #80 dnia: Styczeń 31, 2008, 22:43:37 »
@6nt
Nie wydaje mi się, że 99,9% posiadaczy PDA kupuje sprzęt dlatego, że jest to gadżet. Ja naprzykład kupiłem A701 ponieważ nie sprawdziło się dotychczasowe rozwiązanie- oddzielnie tel i tom tom, i noszenie dwóch urządzeń przy sobie gdy wychodziłem z samochodu

Ja też kupiłem w tym celu i szybko wróciłem do "tardycyjnej" nokii. Bądźmy szczerzy telefon nie jest wielkim plusem tego urządzenia. 2sec delay, zwiechy przy odieraniu, słaba bateria itp itd

pzdr

*

Offline radoskur

• 1921
« Odpowiedź #81 dnia: Luty 01, 2008, 13:05:27 »
@eni4c

Kilka osób potwierdziło że ni ma 2 sec opóźnienia - ja osobiście bwaiłem się kilka godzin telefonem a dziennie mam około 30-40 rozmów i zauważyłem opóźnienie ale minimalne - zresztą mam nokie E50 i w niej też mam podobne opóźnienie - taki urok smatphonów

*

Offline Polikon

• **
  • 163
  • Sprzęt: X800//HTC HD2+Lobuz1 NewStyle1.2+SDHC16GB
« Odpowiedź #82 dnia: Luty 01, 2008, 14:21:37 »
Nie wiem czy te opóźnienia to taki urok smatphonów.
Mam X800 i po wgraniu najnowszego ROMu dzwoniąc z zagranicy na mój Polski nr. który jest w romingu dzwonek pojawia się po usłyszeniu drugiego sygnału w telefonie z którego dzwonie.
Dzwoniąc na normalne telefony bywają większe opóźnienia.
Oczywiście lepiej by było tak jak w kinie, nie zdążysz wykręcić numeru a już osoba do której dzwonisz podnosi słuchawkę
X800.WM6.1.Panot.ver.1.90_PP6_ENG//Acer n311//HTC HD2+Lobuz1 New Style 1.2+SDHC 16GB

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
« Odpowiedź #83 dnia: Luty 01, 2008, 20:02:50 »
Nie wiem czy te opóźnienia to taki urok smatphonów.
Mam X800 i po wgraniu najnowszego ROMu dzwoniąc z zagranicy na mój Polski nr. który jest w romingu dzwonek pojawia się po usłyszeniu drugiego sygnału w telefonie z którego dzwonie.
Dzwoniąc na normalne telefony bywają większe opóźnienia.
Oczywiście lepiej by było tak jak w kinie, nie zdążysz wykręcić numeru a już osoba do której dzwonisz podnosi słuchawkę
znana przypadłość X800... 5 sek. poślizgu... i ten "cudownie" przemieniony procek ciamciunga z 400 na 500  :grin: .... i jeszcze "serwis"  :E....a już go miałem i zastanawiałem się.... ale dziadek wskoczył na dobra drogę i jeszcze pewnie będzie z nim dobrze..
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2008, 20:04:31 wysłana przez januszjur »

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #84 dnia: Luty 01, 2008, 20:16:11 »
januszjur - widzę, że mamy podobne spostrzeżenia... ;) Ja chyba jednak przeskoczę na Kaisera, ale dziadka się nie wyzbędę - żonce dam, to będzie mi się pozwalała czasem pobawić i powspominać ;)

*

Offline januszjur

• 1216
« Odpowiedź #85 dnia: Luty 01, 2008, 20:28:20 »
6nt...ciężko czymś dziadka zastąpić.... jedynie Kaiser by cos zdziałał ..ale ceny w Orangutanie są bleeee.....Era też z kosmosu się urwała...zostaje UK...czekam na wiadomość że juz leci do mnie...kalkulatory z 200 mHz są nie do przyjęcia....Tośka by była ale  biedna bez GPS...
Moja nie chce A701 ..bo zna droge do domu :E...jeszcze się nigdy nie zgubiła :smile:
P.S. widział ktoś gazetkę REAL Ci to dopiero dali czadu ...stworzyli nowe Mio z modułem GSM!!!!..pewnie prototyp specjalnie dla nich... :O :E  :grin:
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2008, 20:33:23 wysłana przez januszjur »

*

Offline Polikon

• **
  • 163
  • Sprzęt: X800//HTC HD2+Lobuz1 NewStyle1.2+SDHC16GB
« Odpowiedź #86 dnia: Luty 01, 2008, 21:55:17 »
znana przypadłość X800... 5 sek. poślizgu...

Ten poślizg faktycznie był. I nie 5 a 6s
Ale zlikwidowali go całkowicie bardzo szybko.
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2008, 22:02:52 wysłana przez Polikon »
X800.WM6.1.Panot.ver.1.90_PP6_ENG//Acer n311//HTC HD2+Lobuz1 New Style 1.2+SDHC 16GB

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #87 dnia: Luty 01, 2008, 22:41:49 »
6nt...ciężko czymś dziadka zastąpić.... jedynie Kaiser by cos zdziałał ..ale ceny w Orangutanie są bleeee.....Era też z kosmosu się urwała...zostaje UK...czekam na wiadomość że juz leci do mnie...kalkulatory z 200 mHz są nie do przyjęcia....Tośka by była ale  biedna bez GPS...
Moja nie chce A701 ..bo zna droge do domu :E...jeszcze się nigdy nie zgubiła :smile:
P.S. widział ktoś gazetkę REAL Ci to dopiero dali czadu ...stworzyli nowe Mio z modułem GSM!!!!..pewnie prototyp specjalnie dla nich... :O :E  :grin:

Widzisz... cena to coś, co mnie na razie powstrzymuje przed "zkaiserowieniem", ale już niedługo  :E Za chwilkę otwieram firmę z kapitałem zagranicznym, chłopaki sypną groszem i będę miał  :E

*

Offline januszjur

• 1216
« Odpowiedź #88 dnia: Luty 01, 2008, 23:09:58 »
6nt wiedziałem że Ci się uda  :ok:

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
« Odpowiedź #89 dnia: Luty 02, 2008, 11:35:45 »
Dzięki! Wychyl za mnie kufelek ;) Z powodu "udania się" teraz mnie trochę mniej na forach, ale cóż... takie życie....