jak wspomniałem mam Mio A702 od kilku dni, wrażenia ogólne pozytywne, brak opóźnienia przy odbieraniu połączeń telefonicznych, BT działa bez żadnych zastrzeżeń, brak "buczenia" w czasie rozmowy, nawigacja AM 4.5.3. działa bez zastrzeżeń, sygnał GPS łapie bez problemu, wyznaczanie trasy ok, wyznaczanie alternatywnej trasy po zjechaniu z trasy szybkie. Faktem jest, że urządzonko służy do rozmów telefonicznych i GPS, nie mam żadnych "wodotrysków" zainstalowanych, ale wrażenia mam pozytywne.
Natomiast w Mio A701 zrywało łączność BT, buczenie (nie zawsze), opóźnienie rozmowy przy odbieraniu połączeń.
Nie żałuję decyzji o kupnie A702, tym bardziej, że ta klawiaturka pod ekranem to jest to. Wiem, że zaraz będą głosy: procesor słabszy itp., ale w tym (w moim przypadku) procesor w zupełności wystarczy, nie widzę różnicy w działaniu A701 i A702 a nawet działanie na korzyść A702.
Jeszcze jedno, WiFi działa super, Radio też. Jak coś więcej zauważę dam znać. Bateria 2 dni, lecz jechałem na baterii z włączoną AM.
Pozdrawiam