0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mam dość ciekawy temat, a mianowicie chciałbym do mojego A701 z R024 wpisać masę telefonów kontaktowych metodą banalną a mianowicie mam te wszystkie nr w pliku excela, chciałbym je skopiować do jakiegoś programu, i je importować do mojego A701.Pytanie brzmi: Jakim programem to zrobić?
Cytat: krzysiek_84 w Kwiecień 01, 2007, 12:59:21mam dość ciekawy temat, a mianowicie chciałbym do mojego A701 z R024 wpisać masę telefonów kontaktowych metodą banalną a mianowicie mam te wszystkie nr w pliku excela, chciałbym je skopiować do jakiegoś programu, i je importować do mojego A701.Pytanie brzmi: Jakim programem to zrobić?Miałem podobny dylemat, choć miałem to w pliku tekstowym. Chyba najprostszą metoda jest import do outlooka i synchronizacja.
szczerze mówiąc nie wiem czy musi. Ja po prostu nie znam innej metody. Szukałem kiedyś (choć, przyznam, niezbyt intensywnie) i nie znalazłem. Poza tym to jest akurat dość proste.
mam dość ciekawy temat, a mianowicie chciałbym do mojego A701 z R024 wpisać masę telefonów kontaktowych metodą banalną a mianowicie mam te wszystkie nr w pliku excela, chciałbym je skopiować do jakiegoś programu, i je importować do mojego A701. Pytanie brzmi: Jakim programem to zrobić?