A701 i Spectec SDIO WLAN

• 3 Odpowiedzi
  • 916 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A701 i Spectec SDIO WLAN
« dnia: Luty 06, 2007, 23:41:43 »
Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym portalu. Parę dni temu kupiłem SDW-821 SDIO WLAN-11g mam problemy ze sterownikiem. Zajrzałem za późno na forum i zauważyłem, że nie jeden mam te same problemy: zasięg max 10m, i inne programy nie widzą karty. Chciałem się upewnić ostatecznie, czy ktoś używa bez problemów wlanu na tej karcie. U mnie tylko chodzi gdy zainstaluje sterownik na czysty system, najlepiej po twardym resecie. Wtedy IE ją widzi (zasięg dalej jest do d...). Wystarczy wyjąć ją ze slotu i po ptakach. Ponowny restart (z wyjętą lub włozoną) nic nie daje. Ministumbler jej nie widzi wogóle też. Martwię się podwójnie, bo zobaczyłem dziś na ich stronie fajne gizmo http://www.spectec.com.tw/dtv.htm , ale jak mam stać pod 100 m od nadajnika to dzięki bardzo.[/code]

*

Offline dest

• **
  • 235
  • Sprzęt: a701 i k800i
A701 i Spectec SDIO WLAN
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2007, 10:04:35 »
mi dziala dobrze dziala mi tak jak w laptopie:) w knajpach gdziej est darmowy net w domu i w hotspotach jezdzi ok ;) tylko nie pamietam jak ja instalowalem bo mialem z tym jakies problemy ale pozniej zaczela dzialac dobrze a odpalalem ja przez program w wm5 tam gdzie masz telefon bt i siec:) tylko ze net przegladam na operze i gg i skype tez ladnie smigaja:) pozdro

edit ja mam http://www.spectec.com.tw/sdw821.htm taka :)
a701

k800i

A701 i Spectec SDIO WLAN
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 07, 2007, 20:40:26 »
:mysli: Szkoda, ze nie pamietasz na jakim sterowniku ci tak wspaniale smiga, bo ja wyprobowalem wszystkie konfiguracje i sterowniki- i nic mi nie smiga. Napisales cyt. "odpalalem ja przez program w wm5 tam gdzie masz telefon bt i siec:)" co rozumiesz przez odpalanie, przecie ona sama sie odpala po wlozeniu do slotu.

*

Offline dest

• **
  • 235
  • Sprzęt: a701 i k800i
A701 i Spectec SDIO WLAN
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2007, 00:13:01 »
hmm a ktory masz rom ja to probowalem na romie R65 (chyba to ten pierwszy oficjalny nowszy rom) i teraz na OKI najnowszym i dziala:) przez odpalenie rozumiem podlaczenie sie do sieci :)
a701

k800i