A701 i moje problemy

• 1 Odpowiedzi
  • 945 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kendy

• 46
A701 i moje problemy
« dnia: Luty 04, 2007, 22:13:31 »
Witam

Od 2 dni uzytkuje A701 i mam kilka pytan:

1. dlaczego po wgraniu do katalogu rings dzwonkow mp3, mio ich nie odtwarza (gdy zmienie w ustawieniach telefonu)
2. dlaczego gdy dzwoni telefon nie swieca sie klawisze (chociaz czerwony i zielony) W ustawieniach telefonu nie mozna ustawic aby ekran 'mrugal' podczas 'incomming call' a dla przypadku 'missed call' jest taka opcja ze wszystko mruga - troche glupie
3. na 'pulpicie' zrobilem sobie skroty do programow ktore mam na karcie. Po kazdym soft resecie ikonki sa ale nie jako ikonki danuch programow tylko jak ikonki plikow ktorych nie ma. Ja w nie klikne to oczywiscie otwieraja sie programy, a po zrobieniu 'change icon' widze wlasciwa ikonke. Mysle ze chodzi tu o to ze A701 'dostaje' sie do karty pozniej niz laduje 'pulpit' i stad poczatkowo nie widzi plikow i dlatego podmienia ikonki
Da sie to jakos naprawic?

Na razie 3 sprawy - bo one irytuja mnie najbardziej :(

Z gory dzieki za pomoc

k.

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
A701 i moje problemy
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 05, 2007, 14:21:58 »
ad. 1 - poszukaj na forum - wiele razy było o dzwonkach, nawet ja kiedyś pytałem i dostałem odpowiedzi
ad. 2 - nie wiem, nie zauważyłem tego, widocznie TTTM
3. a jakiego launchera używasz do wrzucania tych ikonek? Trzeba mu po prostu zadać odświeżanie widoku po resecie; u mnie w iLauncher działa idealnie