A701 działające przyciski przy blokadzie klawiatury.

• 6 Odpowiedzi
  • 967 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A701 działające przyciski przy blokadzie klawiatury.
« dnia: Wrzesień 21, 2007, 19:36:07 »
Witam.
Pomimo zablokowanego urządzenia, przypadkowe naciśnięcie i przytrzymanie (w ciasnej np. kieszeni) przycisku nawigacji czy aparatu fot. uruchamia dany program. Często wcisną się dwa jednocześnie, co powoduje zawieszenie A701. Napiszcie czy u Was też tak jest, czy to przypadłość tylko mojego sprzęta.

Pozdr.

Odp: A701 działające przyciski przy blokadzie klawiatury.
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 21, 2007, 20:06:11 »
cos masz skitrane. U mnie jest ok.
Proponuję HR, a jak nie pomoże to servis

*

Offline Barnejek

• 341
  • Sprzęt: Mio A701
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 22, 2007, 21:09:56 »
Napisz też jaką masz wersję ROMu, będziemy mogli się dokładniej wypowiedzieć  :ok:

*

Offline kolsek345

• 325
  • Sprzęt: SGS 3  16 GB
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 22, 2007, 22:09:40 »
W normalnych warunkach takie zjawisko nie powinno miec miejsca.Używajac niektorych programow np Pocket Player mozna w opcjach ustawic aby niektore klawisze nie byly blokowane (systemowo) - np. play , next (te przypisane tym funkcjom w playerze) itp. -- może tu tkwi przyczyna?? Pozdro

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 23, 2007, 10:10:52 »
Rom ze spolszczeniem: R 64.3.101.0901.1.

Dodam, że problem nie zawsze występuje, ale często ma miejsce.

Pozdr.

*

Offline darecki81

• 45
  • Sprzęt: Samsung SM-G388F
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 25, 2007, 20:25:48 »
Witam
u mnie dzieje się tak samo  od czasu do czasu AutoMapa sama sie włączy ale w tedy jak mio jest przyciśnięte w etui na pasku , np. w kinie dwa razy włączyła mi sie  :O :O
i aby ją wyłączyć musiałem odblokować klawisze  tak więc telefon był zablokowany wcześniej
teraz nie mam takich przypadków bo po prostu uważam aby nie przyciskać telefonu zbyt mocno  :ok:
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2007, 20:28:52 wysłana przez darecki81 »

*

Offline majsterek

• **
  • 129
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 30, 2007, 10:37:23 »
Witam.
Pomimo zablokowanego urządzenia, przypadkowe naciśnięcie i przytrzymanie (w ciasnej np. kieszeni) przycisku nawigacji czy aparatu fot. uruchamia dany program. Często wcisną się dwa jednocześnie, co powoduje zawieszenie A701. Napiszcie czy u Was też tak jest, czy to przypadłość tylko mojego sprzęta.

Pozdr.

Potwierdzam mam tak samo. Pomimo zablokowanej klawiatury podczas noszenia w etui włącza mi się automapa przypisana do klawisza nawigacji. myślę że nie jest to kwestia romu bo miałem różne zainstalowane i było tak samo. Pozdrawiam