skąd ROM pl do A701

• 4 Odpowiedzi
  • 717 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

skąd ROM pl do A701
« dnia: Listopad 11, 2007, 23:06:59 »
jestem nowym użytkownikiem a701, i mam taki problem, uaktualniłem sobie ROMa i niestety zniknął polski język. Czy ktoś mógłby mi dać namiar skąd można ściągnąć oryginalnego ROMa z polską nakładką, ewentualnie wysłać na waldmor@interia.pl??

z góry dzieki. mam dopiero do 2 dni i nie wpadłem na to że stracę spolszczenie

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: skąd ROM pl do A701
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 12, 2007, 00:07:50 »
 :mad: Tylko dzisiaj na podobne pytania odpowiadałem ze 2 razy :mad: Czy NIKT tu nie używa szukajki???!!! Proszę - wrzuć sobie odpowiednie hasło w szukajkę na Forum, a dopiero jak tam nie znajdziesz (a gwarantuję, że znajdziesz minimum 50 wątków dotyczących spolszczenia), zadawaj pytanie. Inaczej Ci, którzy szukają, będą znajdować co chwila takie same pytanie i taką samą odpowiedź. A do tego teksty wnerwionych odpowiadaniem na to samo pytanie innych użytkowników, takich jak ja.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 12, 2007, 06:35:03 »
WłAśNIE ZE SZUKAłEM ALE LINKU NIE ZNALAZłEM

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 12, 2007, 10:59:17 »
Nie krzycz! Nie szukałeś, bzdyury opowiadasz. Przed chwilą wrzuciłem w szukajkę "spolszczenie" według różnych kryteriów i za każdym razem wyskakiwało mi co najmniej kilka - kilkanaście wątków na ten temat. Według nbajbardziej zaostrzonej reguły znalazłem 2 (z tego jeden to mój jeden z pierwszych postów na tym Forum, jak jeszcze byłem świeżutki). A jak wpiszesz "InterWrite" to już w ogóle zostaniesz zasypany wątkami o tym spolszczeniu. Zajęło mi to ok. 25 sekund... :mad: :mad: :mad:

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 12, 2007, 11:03:29 »
zamykam