podswietlanie i budzik

• 4 Odpowiedzi
  • 692 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline maciusd

• 10
  • Sprzęt: mio a701+ sdhc 4GB
podswietlanie i budzik
« dnia: Luty 18, 2008, 17:29:27 »
mam 2 pytania odnosnie mojego mio a701:
- dlaczego budzik dziala dziwnie tzn nie dokladnie o tej porze o ktroej sie go ustawi tylko np pol godziny pozniej albo 15 min pozniej. dzieje sie to od kiedy mam postawiony wm6
-czy jest jakis progam albo cos zeby zmienialo sie podswietlanie(jasnosc) jak jest podpiete do pradu to zeby bylo jasno i ladnie a jak na baterii to niech bedzie ciemny i oszczedza prad.
moj soft to RZX-WM6-WWE-18533

pozdrawiam Maciek:)

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
Odp: podswietlanie i budzik
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 19, 2008, 13:20:48 »
Jesli chodzi o drugi problem to przecież jest takie ustawienie w opcjach zasilania.... czy w tym ROMie tego nie ma?

A pierwszy problem jest dość dziwny, może źle wgrał Ci się obraz ROMu lub potrzebny jest HR...
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

*

Offline maciusd

• 10
  • Sprzęt: mio a701+ sdhc 4GB
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 19, 2008, 22:17:40 »
HR robilem i nie caly czas tak samo sie dzieje

a w opcjach podswietlania mozna ustawic tylko czas podswietlania w zaleznosci od tego czy zasila go prad z baterii czy z kabelka, mi chodzi o zmiane inteensywnosci do tego jest tylko jeden suwak

*

Offline carl0s

• *
  • 99
  • Sprzęt: Mitac Mio A701
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 19, 2008, 23:08:53 »
o ile pamietam, aplikacja PhoneAlarm miala cos takiego co ja nazywam profilami zasilania. Przy podpieciu kabla ekran robil sie na jasny na full, przy baterii mozna bylo dostosowac jasnosc. Ale glowu nie dam, aplikacja ta sluzyla mi do kontroli ilosci danych sciagnietych przez GPRS. Moze ktos madrzejszy mnie poprawi, albo potwierdzi.

*

Offline kolsek345

• 325
  • Sprzęt: SGS 3  16 GB
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 20, 2008, 12:18:33 »
o ile pamietam, aplikacja PhoneAlarm miala cos takiego co ja nazywam profilami zasilania. Przy podpieciu kabla ekran robil sie na jasny na full, przy baterii mozna bylo dostosowac jasnosc. Ale glowu nie dam, aplikacja ta sluzyla mi do kontroli ilosci danych sciagnietych przez GPRS. Moze ktos madrzejszy mnie poprawi, albo potwierdzi

Zgadza sie w 100% - używam phonealarm i można tam ustawic jasnosc podswietlanie dla zasilania zewnetrznego osobno i dla zasilania z baterii osobno.Poza tym zresztą setki innych rzeczy - polecam ten soft.Pozdro