Rom bardzo fajny, pierwszy wm6.5 z jakim mam do czynienia

Są jednak pewne problemy, testuję przez godzinę a już się na kilka natknąłem. Część była już opisana wcześniej, ale i tak wymienię w ramach podumowania:
- Tak jak w wielu Twoich romach, z niewiadomych przyczyn nie mogę nagrywać wideo. Robienie zdjęć działa jak marzenie, wideo po prostu wyłącza aplikację.
- Po zmianie skórki na "pawia" nie ma już odwrotu XP Trochę dziwne...
- Od czasu do czasu (mnie akurat w trakcie instalowania Automapy) znikają WSZYSTKIE ikony z menu oprócz ikony "Today".
- Pliki obrazów nie są przypisane do aplikacji "przeglądającej"

Trzeba je "odpalać" z aplikacji, a to czasem uciążliwe kiedy jest się maniakiem eksploratora plików.
- Mówiąc o eksploratorze, istnieje dziwna możliwość przesunięcia listy plików znacznie wyżej niż powinno to być możliwe, znaczy się scroll (używając tego ekranowego) nie ma górnego limitu. Można dojść aż do momentu pięknego, białego ekranu zamiast listy plików

- ...co w comm managerze robi ikonka wlan ? XP Przecież w A701 nie ma wbudowanego wifi

No, i to by było na tyle

Jeśli jeszcze coś wykryję, napewno dam znać.
EDIT: Dowiedziałem się trochę więcej o problemie ze znikającym menu - przeniesienie jakiegokolwiek nowo utworzonego skrótu do jakiegoś folderu menu (np. Automapy do Sieć i GPS) powoduje klapę menu. Mam nadzieje że to coś pomoże