Brakuje mi w Twoich romach S2U2. Pomyśl o dodaniu tego wspaniałego programu do blokowania klawiatury. Nie rezygnuj też z Microsoft office a jak juz musisz to chociaż zostaw moBlue. thx
S2U2 nigdy nie wrzucę do mojego romu, zbędny gadżet, office można dograć w cab'ie, moblue zostawie
Podobnie mówiłeś zaledwie paredni temu w wątku o Manili (Czasy się zmieniają)
Cytat: legrooch Październik 11, 2008, 17:40:59
Manila pewnie nie będzie wrzucona ze względu na ilość wolnej pamięci po jej instalacji.
Cytat: elMInStER Październik 12, 2008, 09:15:09
niestety tak, można ewentualnie wrzucić bez dodatkowych programów, ale raczej wątpliwe że się zmieści, zawsze można wrzućić na kartę i odpalać instalkę z automatu poprzez UC język
Ja tez za każdym razem instaluje SU2U pyzatym nie jestem w stanie pod tym romem zainstalowac:
Task_Manager_2.1_34837.5.cab
To nie jest program pracujący tylko na HTC?
dlatego w Manila2d HTC Patch to naprawia jak i manile i to dziala.. Image miales na priv.
[/quote]
A SoftkeyApplet nie jest w stanie usunąć Stoday z lewego przycisku programowego tak jak Softkey Changer
Po usilnych walkach wpis znaleziony ręcznie w Manili2d Home SK1 jak by ktoś chciał usunąć
Dla sprytnego nic trudnego 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila2D\Home]
"SK1"="SToday"
"SK1Cmd"="\\Program Files\\SecondToday\\SecondToday.exe"
"SK1CmdParam"=""
Tak jak widzisz wyzej tez to znalazlem..
Ale nie moge znalesc przy starcie.. prawdopodobnie wszystkie wpisy z rejestru juz mam wykasowanea przy samym starcie systemu wyskakuje blad ze nie moze znalesc pliku SecondToday.exe potem wszystko uruchamia sie normalnie i dziala. Przeskanowalem caly rejest i juz nimanigdzie odnosnika teraz zostal mi tylko katalog startowy z prawdopodobnym linkiem.
Sory za byki pisze z lapcoka po ciemku.
Pozdrawiam All