0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
... chyba po prostu Network Wizard nie tworzy połączenia Orange MMS
i tak bedzie, zmieniło sie cos w mui i niestety nie moge tego namierzyc
elMInStER Rom świetny zaczynam się bawić i testować a tak przy okazji to czy dało by się żeby była blokada telefonu ta jak w orginale.
Wielkie dzięki elMInStER Mam go od 3 dni i jestem bardzo zadowolony.Wcześniej miałem WM6 też twojej produkcji, ale ten jest o wiele szybszy i jak narazie stabilny.Miałem też problem z odczytem SMS'ow - poprawiło się po zmianie nie nie chat'owe.Potwierdzam - brak opóźnienia przy odbieraniu połączenia - trochę już się przyzwyczaiłem (z poprzedniego ROM'u), że muszę czekać 2 sekundy po naciśnięciu przycisku
Cytat: KristopherT w Wrzesień 28, 2008, 12:24:10Wielkie dzięki elMInStER Mam go od 3 dni i jestem bardzo zadowolony.Wcześniej miałem WM6 też twojej produkcji, ale ten jest o wiele szybszy i jak narazie stabilny.Miałem też problem z odczytem SMS'ow - poprawiło się po zmianie nie nie chat'owe.Potwierdzam - brak opóźnienia przy odbieraniu połączenia - trochę już się przyzwyczaiłem (z poprzedniego ROM'u), że muszę czekać 2 sekundy po naciśnięciu przycisku Jak zmienić ustawienie SMS'ow na nie chat'owe
A jak jest z obsługą bluetooth na tym romie ??Czytałem że na którymś z poprzednich jest jakiś problem z odbieraniem danych przez bluetooth....