No nie , nie wytrzymam i skomentuję:
Do Krzako:
Człowieku co TY sobie wyobrażasz?I czemu się przyczepiasz do porządnych i uczciwych ludzi?I w jaki sposób kierujesz bezpodstawne zarzuty ?
Jeszcze raz przeczytaj sobie:
NIKT CI NIE NARZUCA NICZEGO ANI NIE OCZEKUJE OD CIEBIE ŻADNYCH PLN!!!
Czy Ty masz pojęcie o informatyce i programowaniu???
Zdajesz sobie sprawę z pracy jaką trzeba włożyć w stworzeniu kuchni do gotowania romów i dalej zrobieniu romu? Myślisz może, że facet nie ma nic lepszego do roboty tylko zapierniczać za dziesiątki ludzi w M$?Żeby komuś nie przyszło do głowy pisać takich pierdów?
elMInSter jest honorowy i uczciwy , napewno robi wszystko rzetelnie i w sposób profesjonalny.
Nie znam Gościa osobiście ale mógłbym mu zaufać w 99.9% jak najlepszemu kumplowi z kwadratu, może jestem prostym góralem ale uwierz mi ,że nie jestem osobą naiwną, którą można kręcić.Dla takich ludzi jak Elmi mam pełen szacunek i uznanie!A TY najwidoczniej mało wiesz co dzieje się na forum, piszesz i krytykujesz osobę o której nic nie wiesz , NIE WSTYD CI???
Zachowaj tego typu uwagi dla siebie i nie odwiedzaj tego forum, jeżeli Ci coś nie pasuje...
Takim bezczelnym zachowaniem nie zmusisz nikogo ani nie sprawisz ,że będzie lepiej!
Także na koniec POKÓJ wszystkim forumowiczom..nawet Tobie Krzako

POZDRO...
PS.Wcale nie mam ochoty nikogo zlinczować, dla mnie agresja jest przejawem słabości lub flustracji seksualnej.Albo i jedno i drugie!
Ale z tą polityką to trochę przesada.