jedno sie poprawiło, drugie sie psuje 
ech wszystko było dobrze to zachciało mi sie jakąś pierdułę zmienić i potem juz go nie sprawdzałem dokładnie 
OK, w święta usiądę do niego jeszcze raz ... ostatni
Żeby nie było, że marudzę

Osobiście uważam, że wersja 1.1 jak najbardziej nadaje się do użytku. Jak chcesz to poprawiaj v1.2, ale na upartego jak ktoś chce to może sobie sam te notatki podmienić i wywalić audioboot. Zauważyłem, że poprawiłeś też pozycję napisów przy pierwszym uruchomieniu po flashowaniu lub twardym resecie, ale te nakładające się napisy w v1.1 też jakoś można przeboleć. W końcu nie tak często robi się HR. Moim zdaniem szkoda czasu na "dopieszczanie" v1.2, skoro mamy niemalże doskonałą wersję 1.1. Jak mawiał mój profesor od chemii:
"i tak w każdym programie jest zawsze jeszcze jeden błąd".
Ale to tylko moja osobista opinia, szanuję to, że Ty nie lubisz zostawiać niezałatwionych do końca spraw.
Ja tam sobie mogę spokojnie poczekać na spolszczenie WM6.1. Moje Mio najbardziej lubiło WWE WM6.1 19202 by poldo, ze wzgl. na obsługę modułu telefonicznego w Orange. Ale muszę przyznać, że bardziej mi się podobają ustawienia "Power" ze starszych romów, bo mają autoblokowanie klawiszy i ekranu. Jak znajdę trochę czasu to sam może się pobawię Twoją nową mikrofalą
Mam jeszcze propozycję do Twojej nowej wersji romu. Zauważyłem, że od v1.1 (chyba) jest dostępny polski słowniczek. Super sprawa, bardzo się przydaje. Ze względów ekonomicznych proponował bym też dodanie słowniczka języka polskiego bez polskich znaków. Powód: smsy z polskimi znakami mają o wiele mniejszą liczbę znaków do wykorzystania na jedną wiadomość. W rezultacie najczęściej nie mieścimy się w jednym smsie i płacimy podwójnie. Widziałem taki słowniczek do PCM keyboard, może będzie pasował? Ideałem byłoby zamieszczenie 2 słowniczków do wyboru w opcjach klawiatury. A klawiatura z polskimi znakami to szczyt ideału
---
Przed chwilą dostałem maila od Marshalla

Napisał że jak tylko znajdzie czas, to zacznie pracować nad polską skórką do klawiatury

Thanks Wielbound...
The file seems the right one. I'll work on it as soon as I have some free time.
Marshall