Nie ma znaczenia czy zmieniasz z R46 na r65 czy z R65 na R46 - robisz to identycznie. A przemilczeć trudno, bo naprawdę pisałem to już wielokrotnie, nawet (o ile się nie mylę, a nie chce mi się szukać teraz) w przyklejonym wątku nt. ROM upgrade.
Dzieki.
Bo to jest tak, ze jak siedzisz w temacie to dla Ciebie jest oczywiste, ze upgrade = downgrade. Dla mnie nie, bo pamietam przez mgle, ze trzeba bylo nowego bootloadera przy okazjii wersji R065 i pamietam jak przez mgle, ze "COS" nie bylo mozliwe "lub "NIE TAKIE PROSTE". Nie sledze tematu codziennie, nie jestem fachowcem, staram sie - szukalem downgrade i nie znalazlem...
Ponadto sam zobacz, ze Twoja odpowiedz w tym kontekscie nie musi byc w sposob oczywisty jasna - ja pytalem o przejscie z OKI 024 na r65 lub r64.
Ja wiem ze moze za chwile okaze sie, ze to w zasadzie wszystko jedno.... miej jednak litosc - Bardzo trudno laikowi nawet po uwaznej lekturze znalezc odpowiedz...
Mowia nawet, ze czlowiek wyksztalcony to nie ten ktory zna odpowiedz ale ten ktory wie jak ja znalezc.

Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.