Problem z mikrofonem A702

• 3 Odpowiedzi
  • 857 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline maniek1986

• 8
  • Sprzęt: A702 i jego gadzety, P910 figo fago Sandisk 64mb :)
Problem z mikrofonem A702
« dnia: Styczeń 25, 2008, 12:16:39 »
Witam, posiadam od 2 dni MIO A702, podczas rozmow telefonicznych, rozmowcy slabo mnie slysza, wiec moje pytanie jak sie da regulowac sile mikrofonu, bo do tego, zebym kogos slyszal lepiej, jest regulacja, to samo z glosem dzwonka, ale mikrofon jest chyba slaby. Jak to rozwiazac ??

Pozdrawiam

Odp: Problem z mikrofonem A702
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2008, 14:43:43 »
Witaj,
ja takze mialem takie info od rozmówców...
u mnie pomoglo przyzwyczajenie sie do takiego trzymania grata podczas rozmowy aby nie zasłaniać wejścia do mikrofonu które zostało tak umieszczone że trzymając go prawą ręką zawsze zasłaniałem mikrofon kciukiem ...

pozdr

jak włączyć tryb głośnomówiący ??? oto jest pytanie - zawsze w pda możliwe bylo wciśnięcie i trzymanie zielonej słuchawki alenie w A702...

*

Offline gbear

• *
  • 56
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 22, 2008, 17:48:50 »

jak włączyć tryb głośnomówiący ??? oto jest pytanie - zawsze w pda możliwe bylo wciśnięcie i trzymanie zielonej słuchawki alenie w A702...

w czasie rozmowy jak masz na ekranie aplikacje telefonu, znajdź przycisk głośnik wł. (pierwszy w górnym rzędzie)

pzdr

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2008, 21:34:17 »
fajnie by było obsłuzyć jednak tryb hf jakiś guzikiem zamiast szturać po ekranie.

A wie ktoś, który mikrofon działa podczas rozmowy telefonicznej (ntryb normalny i HF)???