Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
Mitac i jego klony
Ikonka
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Ikonka
6 Odpowiedzi
880 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
eltra
8
Ikonka
«
dnia:
Kwiecień 28, 2006, 09:39:49 »
Witam
Wgrałem Mapę Map, ale coś mi się nie zgadzało i zrobiłem to 3 razy. Program działa OK - jest jeden, ale są 3 ikonki . Chcę tylko jedną . Jak skasować dwie, nie kasując całego programu. Zwykłym delete nic nie wychodzi.
pozdr
Bemix2
radoskur
1921
Ikonka
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 28, 2006, 10:43:24 »
Start - Settings - (zakładka Personal) - Today - (zakładka Items). I tam powinienes miec MapaMap 3 razy. Wystarczy Ptaszki przy dwóch odznaczyć i wcisnąć OK
eltra
8
Ikonka
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 28, 2006, 10:58:25 »
OK, Dzięki tam jeszcze nie trafiłem., ale jest problem bo tam widze tylko - Date, Owner Info, Calendar, inbox i task. Brak MapyMap.
pozdr
Bemix
radoskur
1921
Ikonka
«
Odpowiedź #3 dnia:
Kwiecień 28, 2006, 12:57:29 »
to gdzie ty masz te 3 ikonki na pulpicie czy w Programs?
Jesli w Programs to musisz wejsc w File explorer potem w START MENU potem w PROGRAMS i tam powinienes miec 3 x MapaMap to dwie sobie wykasuj (tapnij i przytrzymaj, nastepnie wybierz DELETE)
eltra
8
Ikonka
«
Odpowiedź #4 dnia:
Kwiecień 28, 2006, 14:14:34 »
Ok, żeby to było takie łatwe .
Ikonki sa w PROGRAMS. Wchodzę i mam tam różne ikony w tym 3 z MAPAMAP. Jeśli kliknę i przytrzymam rysikiem , to jak puszcze to tylko otwiera program. Mogę tak wejść przez wszystkie 3 ikonki. Nie mogę wejśc w DELATE tak jak gdzie indziej ,( gdy kasuje np pliki mp3 ). Jest jakaś zagwozdka !
pozdr
Bemix
radoskur
1921
Ikonka
«
Odpowiedź #5 dnia:
Kwiecień 28, 2006, 18:15:03 »
Pisze ci ze masz wejść w program FILE EXPLORER potem znajdz katalog WINDOWS nastepnie katalog START MENU nastepnie katalog PROGRAMS i tam bedziesz mial te 3 ikony i 2 sobie wykasujesz
eltra
8
Ikonka
«
Odpowiedź #6 dnia:
Maj 04, 2006, 14:37:18 »
Witam
Dzięki serdeczne, teraz sie udało. Gorąco pozdrawiam
Bemix2
Drukuj
Strony: [
1