Witam,
Pewnie za ten temat zostanę zbesztany z błotem i odesłany do wyszukiwarki, ale wierzcie mi, przejżałem 6 stron tematów dotyczących p550 i nadal nie wiem co mam zrobić. W tej sytuacji byłbym bardzo zobowiązany za wszelkie sugestie, gdyż czas mnie goni - mam klienta na swojego A201. Ale od początku:
Obecnie posiadam A201. W związku z tym, że często potrzebuję połączyć się z netem na mieście a problem z połączeniem GPRS poprzez bluetooth wciąż nie został w tym modelu rozwiązany doszedłem do wniosku, że muszę go wymienić. Akurat trafia mi się okazja jego sprzedania i teraz pytanie. Co warto bardziej kupić, Mio P550 czy ASUS 636N? Nie ukrywam, że cena gra rolę, ale z tego co czytałem, to co któryś model MIo ma jakiś problem a tego powoli już mam dosyć.
Czy wogóle wymieniać A201? Nie lepiej dokupić WLAN na SD? A jeśli wymieniać, to czy P550 czy ASUS 636N?

?
Dodam, że PPC jest mi głównie potrzebny do ściągania i wysyłania poczty, oraz nawigacji satelitarnej. O dostępie do plików excel i word nie wspominam, bo w każdym handheldzie jest to możliwe.