Wi-Fi w P560---> co zrobić żeby działało???

• 4 Odpowiedzi
  • 1001 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline yarmen

• 6
  • Sprzęt: Mio p560
Wi-Fi w P560---> co zrobić żeby działało???
« dnia: Grudzień 21, 2007, 16:02:42 »
Witam wszystkich klubowiczów, możliwe że ten temat był wcześniej poruszany ale niestety nie znalazłem go na forum!!! Słuchajcie problem jest tego typu iż mój PDA znajduje sieć bezprzewodową, pokazuje że jest z nią podłączony ale niestety, ani internet ani gg nie chodzą. Na podpiętym kabelku wszystko śmiga aż miło, na wi-fi nic!!! Jedynie daje znać że jest podłączone do sieci. Może muszę tą sieć jakoś skonfigurować, ale nie wiem jak żeby było poprawnie :S. Więc prośba jest taka ---->pomóżcie!!!! żebym mógł się cieszyć wszystkimi funkcjami mojego Mio, gdyż poza tym jestem z niego bardzo zadowolony. Dziękuje wszystkim za cenne uwagi!!!

Odp: Wi-Fi w P560---> co zrobić żeby działało???
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2007, 17:57:26 »
Miałem ten sam problem: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=85492.0 i poddałem sie...

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 21, 2007, 19:57:54 »
yarmen jaka to sieć? jakie ustawienia?

*

Offline yarmen

• 6
  • Sprzęt: Mio p560
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 22, 2007, 00:02:00 »
Jest to siec u mnie w domu, mam ruter czy jak to sie nazywa, internet na laptopie chodzi mi po całym domu, a żadnych ustawień do niego nie robiłem, tylko podłączyłem i działał. Widzi tą sieć, łączy się z nią i cisza !!!!
Napisane: Grudzień 21, 2007, 23:57:07
Mój router nie jest podłączony do żadnego kompa stacjonarnego przez kabel, nie instalowałem do niego żadnych sterowników, bo tylko jak go podłączyłem do zasilania miałem dostęp do nety na laptopie, szkoda że nie mam za bardzo gdzie sprawdzić czy innych miejscach gdzie są hotspooty czy działa, może to wcale nie jest wina mio !!!

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 24, 2007, 15:36:50 »
mam ten sam problem  :mad:
Czy w ogóle komuś to działa??
edit
Naprawde nikt nie wie ?????????????????
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2008, 00:18:48 wysłana przez bziku »