Uzywanie neta na p550

• 2 Odpowiedzi
  • 843 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline macius1984

• *
  • 61
Uzywanie neta na p550
« dnia: Październik 25, 2006, 17:45:13 »
Uzywam sobie mojego mietka od miesiaca ale jeszcze nie potrafie zaglebiac sie w temacie obslugi neta przez niego Mianowicie juz widze ze nie bedzie mi wyswietlal obrazkow na googlach w dziale obrazkow (ok no z tym sie pogodzilem) ale np w jakis sposob mam sluchac radai internetowego takiego np ze strony www.abradio.pl normalnie na kompie odpalam to sobie i leci jakby z przegladarki a tu lipa nie weim moze uzywam zlej przgladarki albo przez zla strone wchodze dodam ze uzywam degultowego IE i najnowszej opery i w jednym i drugim taki sam efekt

Za wszelkie porady dziekuje aha jakbyscie wiedzieli przez jakeis strony moge ogladac jeszcze tv to bylbym wdzieczny

*

Offline forestowy

• 604
    • fotografia makro
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S II
Uzywanie neta na p550
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 25, 2006, 18:37:12 »
Problem leży w skryptach java które są wykonywane po stronie przeglądarki i przeglądarki na PDA nie mogą tego ugryść - jednym słowem lipa
Mio P550 --> Asus A639 --> HTC TyTN II --> HTC Diamond --> Nokia E52 --> Motorola Milestone --> Samsung Galaxy S II

*

Offline macius1984

• *
  • 61
Uzywanie neta na p550
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2006, 23:09:11 »
ok czyli co w ogole jest nie mozliwe sluchanie radia albo ogladanie tych obrazkow?

Kolega Pecus pisze ze slucha radia internetowego na swoim mietku w tym zamknietym temacie niestey nie moge sie dopisac do tematu bo jest zamkniety :(