Mio 169 wskaznik dzialania (dioda), ikony

• 3 Odpowiedzi
  • 1146 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ZGi

• 11
« dnia: Luty 15, 2006, 22:55:21 »
Wlacza sie ja albo wylacza jakos w menu ? bo mi nie swieci. Tylko ta pomaranczowa podczas ladowania  :cry:

a druga opcja to zainstalowalem sobie TCPMP i wcielo mi ikonke z plikow JPG np w File Menager. da sie jakos przywrocic ?

i ostatnie pytanko full lamerskie ;] jak sie wylacza programy ? AM np ma koniec, TCPMP ma Exit a reszta ? np Media Player ?

sorry za lamerke ale 3 dzien obczajam co i jak w temacie :)

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 16, 2006, 07:49:00 »
nie pisz tego samego na forum i nie rozsylaj prywatnych wiadomosci - napisalem ci w mailu zebys przeczytal dzial dla poczatkujacych i faq - wyjasni ci sie np. jak zamykac aplikacje

*

Offline ZGi

• 11
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 16, 2006, 09:21:56 »
Cytat: "lipciopda"
nie pisz tego samego na forum i nie rozsylaj prywatnych wiadomosci - napisalem ci w mailu zebys przeczytal dzial dla poczatkujacych i faq - wyjasni ci sie np. jak zamykac aplikacje

bardzo milo i uprzejmie. nie pozdrawiam

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 18, 2006, 14:25:09 »
lipcio ! jak tak możesz ?  :wink:
Gościa wysyłać na FAQ i dział dla początkujących  :?: Przecież on nie jest początkujący  :!: On już 3 dni obczaja co i jak  :wink:
To on ma się trudzić i tracić swój zapewne bezcenny czas  :?: Po co  :?:  Czyż nie lepiej żebyś to Ty się potrudził i Ty stracił czas (na pewno nie tak cenny jak czas ZGi) i po raz tysięczny wytłumaczył kolejnemu leniowi co i jak ? Przecież po tu jesteś prawda ?  :wink:  Oj lipcio, ależ z Ciebie nieużyty człowiek  :oops:

W przeciwieństwie do ZGi ja pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie  :lol:  :lol:   :lol: