Synchronizacja MIO P350<>PC problem

• 3 Odpowiedzi
  • 1290 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Synchronizacja MIO P350<>PC problem
« dnia: Lipiec 17, 2007, 01:55:12 »
Witam Szanownych forumowiczów.
Od kilku dni próbuje zsynchronizować mojego mio p350 z PC (a właściwie próbuje z dwoma pc). Efekt jest taki że w momencie gdy zaczyna się synchronizacja wysypuje się xp (sp2) (niebieskie tło z literkami przez pół sekundy i restart). Przerobiłem już wersje ActivSync. od 4.0 do 4.5  >:( nie ma też znaczenia czy są aktywne firewall+antywir czy też nie. Totalna załamka  :(. Czy jest na to jakaś rada ?? Dodam też że nie ma znaczenia czy zainstalowany jest patch z mio.com.pl - P350_P550_Update.zip. Będę wdzięczny za sugestie.

*

Offline Tricolore

• 516
    • André
  • Sprzęt: ASUS MyPal A696
Odp: Synchronizacja MIO P350<>PC problem
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 17, 2007, 09:42:32 »
Reisntall Windowsa.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 17, 2007, 10:13:15 »
nie ma też znaczenia czy są aktywne firewall+antywir czy też nie. Totalna załamka  :(. Czy jest na to jakaś rada ?? Dodam też że nie ma znaczenia czy zainstalowany jest patch z mio.com.pl - P350_P550_Update.zip. Będę wdzięczny za sugestie.

I mamy winowajce :) Przynajmniej w wiekszosci przypadkow jest to powodem. Niektorych Antywirusow czy firewalli nie wystarczy wylaczyc. Odinstaluj na chwile jedno i drugie zobacz wtedy czy pojdzie. Jak pojdzie, to pomysl o inym oprogramowaniu antywirusowym/firewallu ...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 20, 2007, 18:55:38 »
Przepraszam nie miałem jeszcze czasu aby odinstalować Kaspera i Zone Alerta , ale zrobię to i opiszę czy pomogło. Udało mi się wgrać lokalizację !! W trakcie łączenia windołz wywalił komunikat że : "ActSync wykonał niedozwolona operacje". Nie zamykałem okna i dlatego udało mi się wgrać lokalizację ;).