SPB Weather

• 3 Odpowiedzi
  • 687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPB Weather
« dnia: Maj 09, 2008, 19:55:41 »
powiedzcie co ejst ze jak chce zainstalować ten program to zawsze jak już na kompie skończy robić i w palmie musze nacisnąć tak lub nie ze program od nieznanego źródła to od razu sie na tym komunikacie wiesza naciskam tak i nic sie nie dzieje zero reakcji palma
2 razy udało mi sie zainstalować nie wiem jakim cudem ale było normalnie a tak  to sie wiesza tylko na tej aplikacji
HR nie pomaga
co jest?
mam p360 WM6

*

Offline pasza_sadyka

• 366
  • Sprzęt: Xperia Neo
Odp: SPB Weather
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2008, 12:34:23 »
spróbuj pobrać plik .cab ze strony producenta i odpalić bezpośrednio w ppc

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2008, 12:46:31 »
wudaje mi sie ze chyba problem rozwiącany działo sie tak po uprzednim zainstalowaniu spb pocket plus na karcie pamieci a jak zainstalowałem weather przez pocket plus to potem jak soft reset program zrobił (potrzeny po instalacji) to pda był zawieszony, chyba wszystko działo sie dlatergo ze pocxket plus trzeba było w pamieci wewnętrznej zainstalować. (poidczas instalacji tak było na pisane jak na mmc instalowałem)

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2008, 15:04:17 »
nie wime co jest po zainstalowanie pocket plus i soft resecie stoi wszystko na pulpiecie zawieszone
nie wiem co jest
nawet jak w pamieci ppc to zainstaluje ;/
Napisane: Maj 10, 2008, 14:36:47
klawisze normalnie dziłają tylko wyświetlacz na dotyk nie reaguje po tym pocket plus
co jest?
bo normalnie joyem wszystko działa, wcześniej mi ten program działał ale HR zrobiłem i od nowa wszystko whrywam i na tym programie sie zatrzymuje bo nie wiem co zrobic ;/