Witam
Zgłosiłem do serwisu MIO szybkie rozładowywanie P560 w trybie stanby.
Zgodnie z informacja z ich strony oraz potwierdzonymi info od użytkowników PDAClub lekarstwem miało być wgranie nowego oprogramowania.
Więc zrobiłem HR , spisałem wersję z góry pomarańczowego ekranu (R10.3.0201.0906) i odesłałem do serwisu. Po dwóch tygodniach urządzenie wróciło. Włączam a P560 wyglada tak jak by nic nie było robione. Jaki ekran był taki jest (taki jak po pierwszym uruchomieniu) a na pomarańczowym ekranie nadal widnieje wersja (R10.3.0201.0906).
Nic nie zrobili czy to oprogramowanie jest najnowsze ?
Jaka wersja jest u Was, po wgraniu w serwisie poprawek systemu likwidującej szybkie rozładowywanie.
Proszę o szybką pomoc bo juz mnie szlag trafia jak będę musiał przejść drogę przez mękę do serwisu ponownie.

Pozdrawiam
Piotr
P.S.
Poniżej informacja od MIO (korespondencja zwrotna)
"Witam, producent wydał nową wersję firmware do urządzeń P360 i P560 rozwiązującą problem nieprawidłowej pracy systemu operacyjnego i samoczynnego wybudzania urządzenia ze stanu uśpienia. W celu wgrania nowego firmware proszę zgłosić zlecenie serwisowe. Aktualizacja zostanie wykonana bezpłatnie. Instrukcję zgłaszania zleceń naprawy zamieszczam w załączniku. Pozdrawiam.
#Zgłaszanie RMA dla produktów Mio Technology Limited.pdf" z dnia 3.3.2008 r.