rozładowująca się bateria w MIO A201

• 1 Odpowiedzi
  • 654 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 14, 2007, 11:07:57 »
Co może być powodem padającej baterii w A201? Od początku trzyma dość słabo - przy nawigacji dawało się pracować ok. 1,5 godziny.
Ale to co mam teraz to już szczyt. Ładuję na full, zostawiam na noc i rano jest padnięty - w ogóle nie odpala, trzeba podpinać do sieci i laduje od zera.
Dwa dni pod rząd tak miałem. Używam SPB Pocket Plusa, więc wszystkie programy sa pozamykane kiedy jest wyłączony, Co go tak rozładowuje?

Gdzie w necie można kupić baterię do A201? Jest jakiś wybór? jakieś lepsze i gorsze?
Z góry dzięki za sugestie!

*

Offline rafi

• **
  • 128
  • Sprzęt: to było kiedeś: e72,MDA III, Archos 101,570q etc
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 14, 2007, 11:43:18 »
a gwarancje masz jeszcze? moze warto sprobowac na gwarancji najpierw, bo to troche dziwne zeby bateria miala tak krotka zywotnosc.

ja mam troche inna ale rownie zagadkowa wystuacje, a mianowicie wskaznik naladowania pokazuje caly czas 100% po czym nagle spada do 0%, nie wystepuja zadne stany posrednie, probowalem wgrwyac ruzne wtyczki ktore pokazywaly by stan naladowania baterii ale za kazdym razem to samo 100% a potem zonk,. Problem dotyczy MIO 169. I prawde mowiac brak juz mi pomyslow co z tym fantem zrobic
Chaos zawsze pokonuje porządek, gdyż jest lepiej zorganizowany.