Przegladanie www na MIO P550 przez WIFI

• 3 Odpowiedzi
  • 1356 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przegladanie www na MIO P550 przez WIFI
« dnia: Maj 21, 2007, 17:24:26 »
Mam problem z przegladaniem stron www na INTERNET EXPLORER na MIO P550.

W domu posiadam livebox do ktorego przez WIFI podlaczonego mam laptopa (dziala bez problemu) i teraz chce przegladac strony www na MIO.

Samo podlaczenie z internetem przez wifi jest zrobione i mam napisane POLACZONE.
Jednak gdy zalacze INTERNET EXPLORER i wpisze dowolna strone to wyskakuje mi komunikat NIE MOZNA NAWIAZAC POLACZENIA i w okienku wyskakuje opcja USTAWIENIA i gdy to nacisne przenosi mnie do funkcji w ustawieniach POLACZENIA , tu jednak nie wiem co mam zrobic.

Czy ktos moze mi powiedziec jak ustawic MIO aby mi przegladal strony www przez WIFI

Odp: Przegladanie www na MIO P550 przez WIFI
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2007, 13:30:16 »
i juz zrobione

gdy ktos ma taki objaw jak ja czyli ze wifi sie zalancza a strony www nie dzialaja to trzeba dobrzeustawic adres MAC (livebox)  i dobrze ustawic opcje w palptopie w polaczeniach (internet , praca) aby zawsze bylo tak samo.

Pol dnia myslenia i dziala :-)

*

Offline rdcom

• 47
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 25, 2007, 05:13:19 »
Można prosić o dokładniejsze wyjaśnienie tematu. Prawdopodobnie znajdzie się więcej osób zainteresowanych tym tematem. Mam dokładnie ten sam problem połączenie np. z darmowym ogólnie dostępnym niezabezpieczonym hot spot nawiązuje ale nie można otworzyć żadnej strony.

*

Offline estor12

• **
  • 137
  • Sprzęt: HTC Diamond WM 6.1 PL , rom 4.0
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 30, 2007, 21:39:27 »
witam, może ktoś pomóc w ustawieniach nie łączy mnie na neo