Procesor w mio p350

• 2 Odpowiedzi
  • 1158 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Procesor w mio p350
« dnia: Sierpień 02, 2006, 13:49:30 »
Jaki jest procesor w tym mio?? Bo gry i progrmy na pda pisane sa podobno pod jakis rodzaj procesora i nie wiem  jakie oprogramowanie mnie dotyczy. Dzieki

Procesor w mio p350
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 02, 2006, 14:54:45 »
I korzystając z okazji chcialem zapytac czym sie zmienia ekran today, jakiego programu uzyc zeby usunac niektore opcje i zeby wszystko zrobic po swojemu przy zalozeniu ze mam WM 5.0

Procesor w mio p350
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2006, 14:58:12 »
W mio jest procesor samsunga 400mhz. Ale Ciebie interesuje, iz jest to procesor ARM. Praktycznie wszystko pisane na pocketpc dziala na procesorach ARM. Kiedys byly jeszcze mips i sh3 chyba, ale z tego co wiem od jakiegos czasu uzywane sa tylko arm, wiec nie bedziesz mial problemow z kompatybilnoscia.

Jesli chodzi o usuwanie elementow today to start->settings->personal->today i tam mozesz sobie wybrac co chcesz a co nie. Uzywam angielskiej wersji jezykowej, nie wiem jak to bedzie w polskiej.

Jesli chodzi o dodawanie roznych rzeczy... no to zalezy co bys chcial to taki plugin do today :-) jest tego bardzo duzo na sieci, rozejrzyj sie... najpopularniejsze to chyba spb pocket plus (ja uzywam iLauncher), wisbar, moze pocket breeze jesli chcesz miec ladnie wyswietlane dane z kalendarza... jak dla mnie przydaje sie tez troche bardziej zaawansowany pim niz firmowy microsoftu, osobiscie uzywam Pocket Informant, ale to juz co kto lubi :-)