dziwne zachowanie sie A201

• 3 Odpowiedzi
  • 868 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 22, 2006, 13:27:51 »
Witajcie, mam następujący problem.... od jakiegoś czasu po graniu w rózne gry Mio A201 zaczyna tak jakby "zrywać" swoją prace.... chodzi mi o to ze nie chodzi plynnie a skacze....
Mial ktos cos takiego ? Co to moze byc ? tylko soft reset pomaga, lub w opcjach przelaczanie trybu performance na inny poziom.

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 22, 2006, 22:58:43 »
A nie masz zbyt dużo programów "niezamknietych". Po graniu sprawdź w Settings->System->Memory->Running Programs.

Wyłącz tam wszystko.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 22, 2006, 23:03:50 »
Cytat: "dwurazowy"
A nie masz zbyt dużo programów "niezamknietych". Po graniu sprawdź w Settings->System->Memory->Running Programs.

Wyłącz tam wszystko.

Wgralem programik ktory zamiast minimalizowac zamyka programy - w tle zatem jest czysto

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 22, 2006, 23:43:15 »
Witam.

Mam problem z instalacja nowych programow na moim MIO, otoz po instalacji, kiedy odpalam program, zamiast sie wlaczyc wyskakuje blad i informacja i wyslaniu bledu do microsoftu i program nie daje sie wlaczyc. Czym to moze byc spowodowane? System jaki posiadam to Windows Mobile 5.0 czyli chyba 2005 ?!

Wczesniej sie meczylem z polaczeniem gprs via bt i w koncu sie udalo, teraz meczy mnie ten problem powyzej.

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam