Hej.. Problem jest następujący.. Mam Mio339, od nowości zdażały się cyrki, że nie chciał współgrac z AS, ale zazwyczaj restart i po sprawie... Działało. Wczoraj podłączam PDA i kupa, najpierw 10-minutowe szukanie, aż w końcu udostępniła się opcja "Explore". No to klikam, a tu... pusta zawartość "Mobile Device". No to coś się pobawiłem i w końcu połączyło.. Ale tylko na kilka chwil, bo samo rozłączyło. Dzisiaj były następne próby - to samo. Łączyło, ale nic nie działało, bo pokazywało pustą zawartość. Zainstalowałem więc AS 4.1 (miałem 3.7 - takie było dołączone do Mio339 i kiedyś na tym śmigało). Na początku brakowało jakiegoś .dll'a, to naprawiłem (uninstall, ale zamiast usunięcia opcja "Napraw"), zainstalowało. Restart, no i okienko "Połącz się". Podłączam PDA, klikam "Dalej" no i zero problemu, wykrywa, łączy. Połączyło i.. Informacja "Ta wersja programu Microsoft ActiveSync nie jest zgodna z dołączonym urządzeniem przenośnym. Uaktualnij do najnowszej wersjii programu Microsoft ActiveSync i połącz się ponownie." - "Eksploruj", ani nic innego więc oczywiście nie działa... No jakąże mam wersję zainstalować, skoro AS 4.1 jest (według mojej informacji) nie dość, że wystarczający (skoro i na 3.7 śmigało) to jeszcze najnowszy.. Antywirus to Nortek '05. No i co mam zrobić? Ja już nie mam pomysłów, a nie widzi mi się kolejny format palma, bo to już będzie chyba 6, czy 7 w tym roku :/ Bardzo proszę o pomoc..