Problem z synchronizacja

• 2 Odpowiedzi
  • 1127 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z synchronizacja
« dnia: Kwiecień 16, 2006, 17:14:37 »
Witam,
jestem trzydniowym posiadaczem mio 201 i odtego czasu mam same problemy:)
po pierwsze łącze sie z pc przez usb polaczenie udane ale activesync caly czas pobiera ustawienia i nic sie dalej nie dzieje caly czas jest okienko trwa pobieranie ustawien zaznaczam ze jestem podlaczony.
po drugie: prubowalem polaczyc sie przez bluetooth do activesync skonfigurowalem wszystko wedlog informacji na forum ale wyskakuje mi komunikat "program microsoft activesync nie moze rozpoznac tego urzadzenia z jednego z dwoch powodow: ....." dodam ze programik do bluetooth bluesolei wykrywa mi pocketa jako "headset" i moze w tym jest problem.
Bardzo prosze o pomoc bo siedze i wertuje to forum juz od trzech dni ale nie bardzo moge znalesc cos na ten temat

Problem z synchronizacja
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2006, 15:34:50 »
Mam ten sam problem. AS wywala komunikat: Urządzenie nie jest smartfonem ani komputerem Pocket PC...  
Może istnieje jakiś sposób na włączenie a201 do sieci lan poprzez bt.
Nadmienię jeszcze, że poprzez usb internet śmiga...

*

Offline redzior

• 9
  • HTC TYTN II WM 6.0 2GB
Odp: Problem z synchronizacja
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 26, 2009, 05:07:47 »
Nie jestem pewien czy to odpowiedni dzial poniewaz mam htc tytn2 ( kaiser ) i mam problemy z polaczeniem sie przez activesync , a mianowicie podpinam telefon i wyskakuje mi tylko komunikat na pc ze znaleziono nowy sprzet i za chwile kolejny nie rozpoznano urzadzenia i sterowiniki nie zostaly zainstalowane lub cos podobnego to mnie nie ruszalo bo juz tak wczesniej mialem jak laczylo mi mojego htc z pc . Teraz gdy mam nowego softa ( o ile mozna nazwac nowego okolo grudzien ) nie podlaczalem go wogole pod pc i teraz mam ochote wgrac sobie kilka programow gierek etc . a tu activesync niechce sie polaczyc z moim telefonem nawet nie ma rozruchu jak przy polaczeniu . Co moze byc ? prosze o pomoc
Probuje pomagac ludzia z KAISERAMI z innymi tez pomagam ale ,, Sam jestem posiadaczem Kaisera to wiem wiecej na jego temat nic na inne ''