Problem z podłączeniem p350 do komputera

• 6 Odpowiedzi
  • 1071 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z podłączeniem p350 do komputera
« dnia: Styczeń 09, 2009, 19:34:51 »
Witam wszystkich! Mam problem z podłączeniem urządzenia p350 do komputera. Mam zainstalowany najnowszy active directory. Podłączam go do komputera to wykrywa mi i się połączy z active ( zieloną ikonke mam na pasku zadań). Po odłączeniu znów podłączam do komputera i nie idzie w ogóle go podłączyć. Wyskakuje mi komunikat że system windows go nie rozpoznał że urządzenie ma awarie itd.. Proszę o pomoc . Pozdrawiam

*

Offline mattoid

• *
  • 59
  • Sprzęt: Asus A696 + WM5 + SDHC 4GB
Odp: Problem z podłączeniem p350 do komputera
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2009, 20:52:30 »
Witam wszystkich! Mam problem z podłączeniem urządzenia p350 do komputera. Mam zainstalowany najnowszy active directory. Podłączam go do komputera to wykrywa mi i się połączy z active ( zieloną ikonke mam na pasku zadań). Po odłączeniu znów podłączam do komputera i nie idzie w ogóle go podłączyć. Wyskakuje mi komunikat że system windows go nie rozpoznał że urządzenie ma awarie itd.. Proszę o pomoc . Pozdrawiam

Chcesz podłączyć PPC do domeny, czy może Activesync pomylił Ci się z AD?

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2009, 09:35:34 »
a co to jest AD?

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 10, 2009, 09:37:33 »
Nas się pytasz ? :S

A kto napisał ? :

Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 10, 2009, 10:45:45 »
pfu pomyłka nie active directory tylko activesync. Próbuje ciągle kombinowac żeby się połączyło z active sync i dalej lipa. Dzisiaj miałem coś takiego, że jak podłączyłem do komputera to wyskakiwał komunikat że nie rozpoznano urządzenia że ma awarie albo coś i potem w programie active sync próbuję ciągle połączyć i mi się komputer zresetował :| kilka razy zdarzyło mi się dzisiaj.

*

Offline mattoid

• *
  • 59
  • Sprzęt: Asus A696 + WM5 + SDHC 4GB
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 10, 2009, 18:54:49 »
pfu pomyłka nie active directory tylko activesync. Próbuje ciągle kombinowac żeby się połączyło z active sync i dalej lipa. Dzisiaj miałem coś takiego, że jak podłączyłem do komputera to wyskakiwał komunikat że nie rozpoznano urządzenia że ma awarie albo coś i potem w programie active sync próbuję ciągle połączyć i mi się komputer zresetował :| kilka razy zdarzyło mi się dzisiaj.

No to wydaje mi się, że aby ułatwić wróżkom forumowym zadanie przepisz dokładnie komunikat o błędzie. Trochę to ułatwi diagnozę.

*

Offline MrCorleone

• 25
  • Sprzęt: Magic 32A
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 12, 2009, 15:46:05 »
Mam dokładnie taki sam problem z moim BA. Identyczna sprawa. Podpinam go, wszystko śmiga a jak już odepnę i podepnę to nie ma bata, nie połączy się. Trzeba komputer uruchomić raz jeszcze. Wie ktoś jak to zaradzić? Bo nikt mi jeszcze nie powiedział, a kiedyś pytałem się ;p
Palm m505->Palm Treo 650->Xda IIs->HTC Kaiser->HTC Magic 32A