Jestem od wczoraj posiadaczem palmtopu Mio p560 i mam takie problemy
1.Usunąłem przez przypadek program Sunnysoft InterWrite Pro 9.5. Po odinstalowaniu programu, na palmtopie pojawił mi się komunikat że trzeba wykonać miękki reset. Palmtop wykonał miękki reset, i od tej pory cały palmtop jest po angielsku.
Gdy próbuje zainstalować program od nowa z płyty dołączonej do palmtopa ( mam palmtop kupiony w internetowym sklepie e mobilne ) wyskakuje mi błąd, że nie udaje się powiązać połączenia z urządzeniem , chociaż ActiveSync jest cały czas włączony, i palmtop jest do ActiveSynca podłączony i zsynchronizowany.
Jak przywrócić polski język ?
2. Gry próbuję wrzucić na palmtopa jakąś piosenkę przez program ActiveSync, pisze mi że konfiguruje te dane i jest pasek podobny do instalacji jakiegoś programu, ale nic nie idzie. Po chwili wyskakuje mi błąd że nie udało się skonfigurować tego pliku, i nie mogę przenieść pliku na palmtopa.
Tak samo jest podczas kopiowania do palmtopa różnych programów, czy filmów robionych przez komórkę / aparat.
Gdy wysyłam jakąś muzykę przez bluetooh z komórki wszystko jest ok, i w palmtopie odtwarza muzykę.
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić ?
Czasem też wyskakuje mi komunikat że kabel usb podłączony do komputera ma awarię, lecz komputer nie może rozpoznać tego urządzenia, a po chwili wszystko już jest dobrze.
P.S
czy istnieje jakiś inny program typu ActiveSync do synchronizacji palmtopa z komputerem ?