medion e4110 - dodatkowe oprogramowanie do nawigacji

• 2 Odpowiedzi
  • 2619 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

medion e4110 - dodatkowe oprogramowanie do nawigacji
« dnia: Maj 12, 2008, 23:57:24 »
witam, mam pytanko odnosnie PNA medion e4110 , ostanio wujek przyniosl mi cos takiego i chce zebym mu wgral do tego obok oryginalnego programu do nawigacji jeszcze inny np automape , w sklepie jak kupowal to cudo powiedzieli mu ze nie ma problemu z czyms takim, dodatkowo jeszcze ktos powiedzial mu ze starczy wgrac na karte pamieci ten dodatkowy program do nawigacji i resetnac PNA a on sam sobie wczyta z karty np automape. Osobiscie mam PDA wiec windows moblile a tam z wgraniem czegokolwiek nie ma problemu, tutaj zas nie wiem w ogule jak sie za to cudo zabrac bo menu glowne to chyba 4 czy 5 ikonek z czego 2 sluza do nawigacji, 1 to przegldarka zdjec i jeszcze cos tam.
Prosze o rady czy mozna jakos sprostac wymaganiom ktore chce osignac? jesli tak to bylbym wdzieczny za jakies wskazowki jak do tego sie zabrac.

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
Odp: medion e4110 - dodatkowe oprogramowanie do nawigacji
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 13, 2008, 10:38:04 »
Zadajesz pytanie nie w tym dziale co trzeba . spróbuj w Samodzielne nawigatory GPS ( PNA/PND)   
na przykład zobacz to : http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=90454.0
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

Odp: medion e4110 - dodatkowe oprogramowanie do nawigacji
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 13, 2008, 20:15:35 »
Wielkie dzieki, mysle ze wskazowka z linku ktory podales bedzie dzialac.
Sorki za plmylenie dzialu, ale myslalem ze tutaj powinienem wrzucic topic poniewaz pisalo ze klony Mio w tym medion :D