Jak w temacie. Zaczął mi się ślimaczyć strasznie to zrobiłem hard reset. Po hr chodzi jeszcze gorzej. Uruchamianie od włączenia ON do momentu załadowania się wszystkich programów na pulpicie ekranu Today trwa około 33 sekund. Pytanie dlaczego tak się długo uruchamia MIO skoro jest świeżo po Hr, a raczcej 3 Hard resetach bo myślałem że coś się skopało to zrobiłem jeszcze jeden i jeszcze jeden. O co tu może chodzić że tak muli ? Wcześniej system ładował się dużo szybciej aż pewnego dnia zaczął się długo włączać i HR tu nie pomógł.
Nakręciłem filmik komórką, żeby to zobrazować
http://www.youtube.com/watch?v=gHo_T-0hmgcMam też problem z Automapą 5.3 na P550. Wgrywałem ją kilka razy i za każdym razem problem jest ten sam. Łapie satelity po około 8 minutach albo i więcej przy zimnym starcie, na wcześniejszych wersjach programu łapał sygnał dużo szybciej. Z ciekawości zainstalowałem AM 5.3 na innych palmach i odblokowanych navi i o dziwio sygnał łapały dużo dużo szybciej niż moja p550. Czuje, że coś jest nie tak znim. Co zrobić aby był tak szybki jak powinno być ? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.