Pocket Pc mio 168! Co to za sprzęt??

• 1 Odpowiedzi
  • 857 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pocket Pc mio 168! Co to za sprzęt??
« dnia: Maj 30, 2006, 18:26:04 »
Witam!!!
Jestem nowym uzytkownikiem takiego sprzetu. powiecie mi jakie sa mozliwosci?? co moge sciagnac co zainstalowac itd. itd. Nie wiem jak połączyc sie z netem przez kompa. pomoze mi ktos? czy moge sobie jakos sciągnac programy np. spolszczenie lub jakies gry? jak to zainstalowac.
                  DZIEKI POZDRAWIAM, MICHAŁ

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Re: Pocket Pc mio 168! Co to za sprzęt??
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 30, 2006, 18:54:36 »
Cytat: "Kowal201"
Jestem nowym uzytkownikiem takiego sprzetu. powiecie mi jakie sa mozliwosci??

Zasadniczo takie same jak wszystkich pocketów, choć został stworzony z myślą o nawigacji.
co moge sciagnac co zainstalowac itd. itd.

Każdy program działający pod Windows Mobile 2003
Nie wiem jak połączyc sie z netem przez kompa. pomoze mi ktos?

Muisz mieć na komputerze zainstalowany program Active Sync - zakładam, że masz. Tak w zależności od wersji (trochę inaczej w 3.x niż 4.x). U mnie na 4.1 wybierasz  Plik -> ustawienia połaczenia i wybierasz"ten komputer jest połaczony z internetem.

W AS 3.x były dwa rodzaje połaczenia work i internet, no i jak nietrudno sobe wyobrazić, to dzięki temu drugiemu był internet.

Z tym, że w ten sposób internet działa tylko gdy pocket jest podłączony do kompa (np. jest w kołysce).

Tak w ogóle to radzę zajrzeć do działu dla początkujących. Trochę powinno Ci to rozjaśnić. No i czytaj forum.
czy moge sobie jakos sciągnac programy np. spolszczenie lub jakies gry? jak to zainstalowac.

Zakładam, że mówimy o programach freeware. Ściągasz jak każdy inny program na komputer stacjonarny. A jak instalować dowiesz się z lektury działu dla początkujących  - link jest na górze strony z prawej!!